În lumea plină de intrigă a reality-show-ului Survivor All Stars, ultimele trei săptămâni au fost marcate de un scandal de proporții, o controversă care a dus la eliminarea neașteptată a lui Jador prin descalificare. Deși motivul oficial prezentat este departe de adevărul dezvăluit de sursele noastre, un lucru rămâne constant în ecuația complicată a showbiz-ului: banii.

Jador a fost unul dintre cei mai doritori concurenți pentru această ediție All Stars, fiind curtat intens de producători. Onorariul său, conform informațiilor neoficiale, ar fi fost cel mai mare dintre toate vedetele participante. În ciuda acestei recunoașteri financiare, evoluția sa în competiție nu a fost pe măsură. Se situează pe penultimul loc în clasament, iar atitudinea sa controversată a iritat atât publicul, cât și colegii.

De ce a fost descalificat Jador?

Dincolo de lumina reflectoarelor, culisele palpitante dezvăluie un alt tablou al lui Jador, cu cereri speciale și manevre de negociere pentru un tarif mai generos. Un exemplu notoriu a fost solicitarea sa de a avea-o pe Oana Ciocan, actuala sa iubită, în competiție. O mișcare îndrăzneață, care a fost, surprinzător, îndeplinită de producătorii turci ai show-ului.

Jador a ales chiar să fugă din camp, amenințând că părăsește competiția pentru a obține un tarif mai mare. Cu toate acestea, tentativa de a ajunge la o înțelegere cu PRO TV s-ar fi ciocnit de revolta celorlalți Faimoși. Aceștia au acuzat favorizarea excesivă a lui Jador și au amenințat că nu vor mai participa la filmări, semnalând un tratament inegal din partea producătorilor.

În cele din urmă, echipa de producție a luat o decizie drastică: descalificarea lui Jador. Cu toate acestea, prezentatorul Daniel Pavel a fost pus în centrul atenției de către fani, acuzându-l de eliminare. Cu adevărat, Daniel Pavel nu are puterea de a decide astfel de aspecte, iar responsabilitatea revine celor din vârful ierarhiei PRO TV.

Scandalul din spatele camerelor a adăugat o notă incitantă competiției și a stârnit discuții aprinse în rândul telespectatorilor. Întrebarea care planează acum este cum va influența acest incident echilibrul de putere și atmosfera în continuare a Survivor All Stars. Oricare ar fi finalul, acest moment nu va fi uitat prea curând în memoria fanilor acestui show pasionant.

Vin concurenți noi

În echipa Faimoșilor își face apariția Ana Pal, cea care în anul 2020 a avut un scandal destul de mare cu Andrei Ciobanu, căruia i-a dat un cap în gură, după care a fost descalificată. Dacă la acea vreme făceau parte din echipe diferite, iată că acum Andrei Ciobanu se află la Faimoși, nu la Războinici, astfel că va fi destul de interesantă întâlnirea dintre cei doi.

În schimb, în cealaltă echipă, la Războinici, intră Oana Ciocan, nimeni alta decât tânăra despre care se spune că este noua iubită a lui Jador. Mai mult decât atât, pagina de Instagram Viperele Vesele afirmă că, în momentul în care Oana Ciocan își face apariția, Jador încă nu plecase din Republica Dominicană și va avea loc un moment emoționant, au scris cei de la playsport.ro.

Din păcate pentru Faimoși și în această săptămână pierd un concurent, fiind eliminat Cătălin Zmărăndescu. Așa se zvonește pe rețelele sociale. Totodată, este posibil să plece acasă și Jorge pe motive medicale.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.