După ce Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au renunțat la postul de jurați în cadrul emisiunii „Chefi la Cuțite„, mulți s-au întrebat ce urmează pentru acești cunoscuți bucătari și personalități TV.

Deși show-ul aducea o audiență record pentru Antena 1, aceștia au decis să-și încheie aventura la masa juriului, iar motivul oficial a fost „oboseala” acumulată de-a lungul anilor petrecuți în această emisiune, chiar dacă au avut și pauze.

Cătălin Scărlătescu s-a reorientat după Chefi la Cuțite

Chiar și așa, există indicii că adevărul ar putea fi altul. Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, a dat de gol o posibilă altă latură a acestei decizii. Întrebată de motivele plecării lui Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la Cuțite” de către jurnaliștii de la ego.ro, actrița a făcut dezvăluiri neașteptate, deși, conform spuselor ei, nu ar avea voie să vorbească despre acest subiect.

„Eu, personal, nu pot să vă spun nimic. Va trebui să vorbiți cu Cătălin sau cu ceilalți doi chefi: ori cu Florin, ori cu Sorin. E bucătăria lor acolo, asta-i clar. Nu am știut nimic. Am fost informată după: Vezi că se întâmplă lucrurile astea.

Ok, îmi pare rău. Ce să zic? Sunt alături de tine, orice s-ar întâmpla, cum e și normal. Şi eu am aflat odată cu toată lumea. Ce să zic? Cu siguranță va fi văzut în continuare, în restul proiectelor pe care le face”, a mărturisit Doina Teodoru pentru sursa citată mai sus.

Mai surprinzător este faptul că Doina Teodoru a aflat despre decizia lui Cătălin Scărlătescu, precum și despre plecarea lui Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, mult mai târziu. Cu toate acestea, ea a lăsat să se înțeleagă că fanii lui Cătălin Scărlătescu îl vor vedea în continuare în alte proiecte. Desigur, detaliile despre aceste noi aventuri nu au fost dezvăluite în mod explicit, dar cu siguranță, publicul îl va putea urmări pe celebrul bucătar în alte ipostaze.

Deși nu este clar în ce constau aceste proiecte viitoare, rămâne cert că atât Cătălin Scărlătescu, cât și Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, au luat această decizie cu un plan bine stabilit în minte.

Cătălin Scărlătescu a revenit totuși pe platourile de filmare, însă pentru mediul online. Despre ceilalți doi jurați încă nu există vreo mișcare.

„Ieri am avut bucuria de a filma “Grătar de Călător”, prima noastră carte de bucate. Pe asta nu se pune praful pentru că e online și e plină de rețete speciale, filmate și inspirate din călătoriile mele. Alături l-am avut pe prietenul meu, Gache, care face niște băuturi asortate de te dai cu capul de masă. Va fi ediție limitată”, a scris Cătălin Scărlătescu pe Facebook.

„Chefi la Cuțite” a fost o emisiune iubită de români, iar absența acestor trei bucătari carismatici a lăsat o mare întrebare în sufletul fanilor. Cu toate acestea, rămâne să așteptăm și să vedem în ce proiecte palpitante se vor implica în viitor și cum vor surprinde publicul cu talentele lor culinare și prezența lor carismatică în lumea televiziunii.

Foto: fanatik.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.