Luna octombrie a adus o schimbare semnificativă pentru fanii emisiunii „Chefi la Cuțite„, odată cu plecarea celor trei bucătari de la cârma show-ului și retragerea lor de pe micile ecrane. Cu toate acestea, Cătălin Scărlătescu nu a stat degeaba și a surprins fanii cu un proiect inedit: lansarea propriei cărți digitale de bucate, intitulată „Grătar de Călător”.

Grătar de Călător cu Cătălin Scărlătescu

După ani petrecuți în fața telespectatorilor, celebrul bucătar a decis să-și împărtășească pasiunea pentru arta culinară într-un mod nou și captivant. „Grătar de Călător” nu este doar o carte de bucate obișnuită, ci un proiect realizat cu ajutorul inteligenței artificiale, oferind astfel o experiență interactivă și dinamică pentru cititori.

În parteneriat cu afaceristul Mihai Găvan, care aduce expertiză în domeniul digital, Cătălin Scărlătescu a dezvoltat o carte digitală care promite să revoluționeze piața din România. Mihai Găvan explică faptul că proiectul utilizează patru modele de inteligență artificială pentru a augmenta videoclipurile, transformând rețetele într-un format ușor de utilizat și înțeles. Mai mult decât atât, cartea poate fi actualizată în timp real, fiind prima de acest fel la nivel global.

Primele imagini din „Grătar de Călător” au fost deja distribuite online, stârnind entuziasmul fanilor lui Cătălin Scărlătescu. Cartea promite să ofere nu doar rețete delicioase, ci și conținut video interactiv și utilitate reală. Lansarea oficială este programată pentru data de 24 noiembrie, iar cei care s-au înscris pe lista de așteptare sunt numerosi.

Un proiect unic în lume

Mihai Găvan subliniază caracterul inovator al cărții digitale, care aduce conținut video într-un mod interactiv și util. „Grătar de Călător” pornește de la videoclipuri, oferind suport video pentru fiecare rețetă. Cu peste 4.000 de oameni înscrisi deja pe lista de așteptare, cartea se anunță a fi un succes în rândul iubitorilor de gătit și ai lui Cătălin Scărlătescu.

Proiectul nu doar că demonstrează abilitățile culinare ale celebrului bucătar, dar și capacitatea sa de a se adapta la noile tehnologii și de a oferi publicului o experiență inovatoare în universul culinar. „Grătar de Călător” promite să redefinească modul în care o carte de bucate poate fi experimentată și înțeleasă, consolidând legătura dintre arta culinară tradițională și tehnologia modernă.

„Cartea Grătar de Călător pleacă, de fapt, de la videoclipuri. Ai suport video, practic, pe rețetă. Ce face Cătălin Scărlătescu azi e prima carte digitală care are content interactiv și utilitate reală. Pot să îți spun că astăzi avem înscriși pe lista de așteptare 4.130 de oameni. Sunt deja mii de oameni care vor să cumpere această carte.

Primul release va fi pe 24 noiembrie, cu o primă rețetă și o formă de video din carte. După 24 noiembrie va fi disponibilă. Va fi accesibilă în primul rând pentru cei care s-au înscris din prima pe listă”, a spus Mihai Găvan, potrivit fanatik.ro.

Foto: cancan.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.