De ce au fost eliminați, cu adevărat, de la America Express Ionuț Rusu și George Tănase?

0

Ultima ediție a emisiunii „America Express – Drumul Soarelui”, sezonul 6, a adus o răsturnare de situație cu eliminarea surprinzătoare a echipei formate din Ionuț Rusu și George Tănase. Cei doi concurenți s-au întors din cursă ocupând ultimul loc, iar culoarea roșie a totemului din cufărul câștigat de Alexia și Aris Eram a însemnat sfârșitul aventurii lor în cel mai dur reality show din România.

Primele echipe ajunse la gazda Irina Fodor au fost Ada și Tony Galeș, urmate de Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Soarta lui Ionuț Rusu și George Tănase a depins de culoarea totemului, iar roșul a însemnat eliminarea lor din competiție.

Chiar dacă au pornit dezamăgiți, Ada și Tony Galeș au reușit să impresioneze cu forța și determinarea lor, demonstrând că formează o echipă solidă.

Reacțiile celorlalți concurenți la aflarea veștii au fost pline de emoție. Irina Fodor a recunoscut că a fost o decizie dificilă, mai ales având în vedere energia și entuziasmul pe care Ionuț Rusu și George Tănase le-au adus în competiție.

„Îmi e atât de greu acum pentru că energia pe care mi-au transmis-o când au venit la mine nu se compară cu nimic din ce am simțit până acum de la ei. Au venit cu chef și energie. Îmi doresc din tot sufletul să poată continua cursa pentru ei!”, a spus Irina Fodor.

Înainte de a anunța verdictul final, Romică Țociu a dezvăluit că a pariat pe Ionuț Rusu și George Tănase la cursa pentru ultima șansă, exprimându-și speranța că aceștia vor reveni și vor demonstra că merită să rămână în competiție.

Chiar dacă au acceptat cu fair-play eliminarea, Ionuț Rusu și George Tănase au lăsat o impresie puternică și plăcută în ochii colegilor și ai publicului. Ada Galeș și ceilalți concurenți au mărturisit că vor simți lipsa celor doi și au recunoscut că au fost o echipă amuzantă și plină de bună dispoziție.

Astfel, ediția 19 a America Express – Drumul Soarelui s-a încheiat cu un moment emoționant, unde prietenia și susținerea dintre concurenți au fost puse la încercare. În ciuda eliminării, Ionuț Rusu și George Tănase au demonstrat că au fost cu adevărat oameni de nota 10, aducând zâmbetul pe buzele tuturor în fiecare etapă a competiției.

Foto: unica.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri