Universitatea Craiova a trecut printr-o serie de transformări notabile în staff-ul său tehnic după numirea bulgarului Ivaylo Petev în funcția de antrenor principal. Aceste schimbări au avut un impact asupra foștilor interimari, Corneliu Papură și Dragoș Bon, care și-au găsit noi roluri în cadrul clubului.

Corneliu Papură revine pe vechea poziție în club

Corneliu Papură, care a fost antrenor principal al echipei satelit înainte de a prelua conducerea primei formații, revine acum în aceeași poziție la echipa secundă. În această nouă etapă, el va fi sprijinit de secundul Mădălin Murgan la Universitatea II. Pe de altă parte, Dragoș Bon a fost desemnat director tehnic al academiei Universității Craiova, oferindu-i astfel o poziție strategică în dezvoltarea tinerilor talente.

În cadrul acestui proces de reorganizare, Ştefan Florescu, antrenorul echipei secunde în absența lui Papură, s-a întors la nivelul juniorilor, unde își va împărți responsabilitățile între echipele U18 și U17 ale Universității Craiova, alături de Daniel Mogoșanu și Bogdan Vrăjitoarea.

Un nou staff tehnic la Universitatea Craiova

De asemenea, se remarcă faptul că din staff-ul lui Ivaylo Petev face parte un singur român, Ionuț Stancu, care va îndeplini rolul de antrenor secund. Celelalte trei persoane care vor colabora cu Petev au o istorie solidă de lucru împreună în ultimii ani. Antrenorul secund al echipei va fi bosniacul Admir Kozlic, cu experiență la naționala de tineret a Austriei, la Sturm Graz, la Dunajska Streda, la FK Sarajevo și în staff-ul lui Petev la naționala Bosniei și Ludogorets.

În continuarea ajustărilor, Adi Adilovic (40 de ani) preia responsabilitatea de antrenor cu portarii, înlocuindu-l pe Daniel Tudor. Adilovic a avut experiență anterioară în antrenarea portarilor la FK Sarajevo și a colaborat cu Petev la naționala Bosniei și la Ludogorets Razgrad.

Ultimul adăugat în staff-ul tehnic al Universității Craiova este preparatorul fizic Csaba Gabris (35 de ani), originar din Slovacia și cu experiență anterioară în România la Sepsi OSK cu patru ani în urmă, în timpul mandatului lui Csaba Laszlo.

Aceste schimbări vor deveni oficiale începând cu următorul meci al Universității Craiova împotriva echipei Oţelul Galaţi, programat pe 26 noiembrie în etapa a 17-a a Superligii. Cu acest nou staff tehnic, Universitatea Craiova speră să-și consolideze performanțele și să își îndeplinească obiectivele în competițiile viitoare.

Foto: prosport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.