Sebastian Chitoșcă a vorbit pentru prima dată după ce a părăsit competiția Survivor România 2021 despre cum a fost experiența din Republica Dominicană. Totodată, acesta a vorbit despre eliminare și concurenții care au rămas în show.

Ce a spus Sebastian Chitoșcă după ce a fost eliminat de la Survivor?

Sebastian Chitoșcă a părăsit competiția Survivor România 2021 în lacrimi. El a ratat la mustață probele individuale, în fața Elenei Marin.

Știam, am presimțit lucrul ăsta. Le-am spus tuturor, și din echipa Războinicilor și Faimoșilor, că simt că voi pleca acasă. Mă bucur că am ajuns până aici, am dus steagul Faimoșilor la nivel înalt, contra unor Războinici care au arătat că sunt Războinici cu adevărat. Mi-am îndeplinit multe obiective de când am intrat în competiție și până acum.

Tot ce-mi pare rău este că nu am avut ocazia să mă lupt cu Zannidache. Am plâns, am râs în această competiție. Am trecut prin lucruri prin care nu mă gândeam că o să trec. Îi respect pe toți de acasă care m-au susținut. Consider că meritam să ajung mai departe. O parte din mine e fericită că mă duc acasă, la familie. L-am cunoscut ca om pe Andrei, e unul dintre cei mai buni Războinici. Mi-ar fi plăcut să ajungem amândoi în finală. Îmi doresc ca Zannidache să câștige Survivor, le doresc baftă tuturor, a declarat Sebastian.

ccc

După ce a ajuns în camera de hotel, Sebastian și-a recuperat telefonul mobil și a făcut o filmare pe rețelele de socializare, unde a vorbit despre cum se simte.

Wow! Nu îmi vine să cred! Am telefon în mână. Îmi pare foarte rău că experiența Survivor s-a încheiat pentru mine. Vă mulțumesc din suflet pentru susținerea voastră, vă iubesc mult. Lăsați-mi puțin timp să vorbesc cu familia, să vorbesc cu oamenii dragi și vă promit că în scurt timp o să ținem legătura. Evident că o să vă povestesc mai multe despre această experiență.

Îmi pare foarte rău că nu am ajuns la individuale și la finală. Dacă treceam de această săptămână eram acolo și sunt ferm convins că nu vă dezamăgeam. Am foarte mari emoții, nu știu ce să vă mai spun. Îmi vine să plâng de nervi, a spus Sebastian la Instastory.

Alex Velea a reacționat imediat după eliminarea lui Sebastian Chitoșcă și a postat un anunț pe rețelele de socializare, în care a scris: „Felicitări Sebi!”

Foto: Instagram

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.