Elena Marin este atacată din toate părțile. După ce a scăpat de eliminare săptămâna trecută, aceasta este decisă să ajungă în finală și să câștige competiția Survivor România 2021. De altfel, Elena a și mărturisit că acesta este obiectivul ei de când a ajuns în Republica Dominicană.

Cu toate acestea, în ultima perioadă Elena este acuzată că este falsă și de fosta concurentă și colegă Simona Hapciuc. Cât timp a fost în competiție, cele două au avut o relație bună.

Elena, pentru că eu cred în continuare că este cea mai bună fată din competiție și dacă este o fată care ar merita să câștige este ea, la fel cum cred că este falsă și se victimizează prea mult…

Presupun că nu vei înțelege mesajul meu, ți se va părea că sunt două lucruri care se bat cap în cap, dar de fapt sunt două lucruri complet diferite,  a declarat Simona Hapciuc.

Simona Hapciuc Survivor 7

Acesta a criticat mult episodul în care Elena a acuzat că îi curge sânge din nas. Simona consideră că este mult teatru, care să sensibilizeze publicul.

M-am uitat de vreo opt ori la clipul cu Elena, încercând să văd pe toate părțile acel sânge care se plângea că-i curge din nas și dacă mai aveam vreo urmă de empatie față de persoana ei, mi-a dispărut în seara aceea. Faptul că am susținut și încurajat o persoană atât de falsă, când totul la mine este despre corectitudine și sinceritate, e cea mai mare palmă pe care o puteam primi de la Dumnezeu, ca să îmi arate cât de mult greșesc câteodată. Și vreau să îmi cer iertare tuturor cu care m-am certat în competiția Survivor pentru Elena. Am greșit…,  a scris Simona Hapciuc, la InstaStory.

Ultimul concurent eliminat a fost Ștefan Ciuculescu. Show-ul Survivor România 2021 este transmis de Kanal D, de joi până duminică, de la ora 20:00.

Foto: viva.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.