Elena Marin are mari probleme de sănătate în competiția Survivor. Aceasta are probleme hormonale, motiv pentru care s-a și îngrășat. Ea este o persoană foarte atentă cu greutatea ei, fiind dansatoare, însă în Republica Dominicană viața este dificilă.

Elena Marin are probleme grave de sănătate

Mulți au susținut că Elena Marin s-a îngrășat, însă de fapt aceasta are probleme hormonale. Totul a fost făcut public de iubitul faimoasei, care o cunoaște cel mai bine.

Sunt chiar îngrijorat că încă nu au trecut problemele hormonale pe care le-a avut și că retenția de apă pe care o are nu s-a rezolvat. E normal să fiu îngrijorat, este vorba de sănătatea ei, mi-e teamă să nu pățească ceva.

A rezistat enorm, se fac șase luni de când este plecată din România pentru Survivor.
Nu cred că cineva și-a închipuit că va rezista atât, în ciuda problemelor pe care le are, cu atât mai mult cu cât competiția este mult mai dificilă pentru o fată, așa cum au recunoscut toți. Aș vrea doar să știu că este bine, nu vreau să se întoarcă înainte de vreme.
Ea este o fată care se hrănește cu iubire, tot timpul are pe cineva la care ține alături de ea. Iar acolo, la Survivor, Elena este atacată pentru sensibilitatea ei, ba chiar și ironizată că se descarcă, uneori, plângând.
Dar ceilalți uită că ei au, tot timpul, pe cineva alături…Fie că vorbim de Zanni, care e nedespărțit de Sebastian, fie că vorbim de cei din echipa Războinicilor, lucrurile sunt mai așezate, Elena este cea care, din păcate, este singură, a mărturisit Andrei, logodnicul Elenei, pentru kfetele.ro.

elena marin si logodnicul 956x1024 1

Survivor România a ajuns la individuale

Competiția Survivor România 2021 se apropie de final și marea finală va avea loc pe 10 iulie, de la ora 20:00, pe Kanal D.

Din păcate Elena Marin va avea o viață grea, fiind cel mai slab concurent dintre cei rămași. Cu toate acestea, ea speră să câștige show-ul cu ajutorul publicului.

Foto: Instagram și playtech.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.