Ce avere are Adrian Nartea, actorul din serialul „Vlad”?

0

Adrian Nartea este unul dintre cei mai iubiți actori din România. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, îl interpretează pe Vlad în serialul cu același nume, rol care ia adus celebritatea. Filmul de la Pro TV i-a schimbat viața, iar Nartea a recunoscut că lucrurile merg în direcția visată de el.

Născut la Brașov, Adrian Nartea a povestit cum a reușit să obțină rolul din serialul Vlad. În principal el dorea să prezinte emisiunea „Ninja Warrior”, însă producătorii de la ProTV au avut alte planuri.

Mi s-a spus că au două veşti, una bună şi una proastă. Şi am zis să mi le zică pe amândouă. M-ar fi vrut prezentator la «Ninja Warrior», dar nu mă lasă pentru că voi fi «Vlad». Am stat 15 minute şi mă uitam la soţia mea şi ea se uita la mine, a spus Adi Nartea pentru click.ro.

Ce avere are Adrian Nartea?

Înainte să devină Vlad, actorul Adrian Nartea a fost fotomodel. Acesta a pozat pentru diferite reviste de specialitate și chiar s-a aflat pe podurile de prezentare de modă. În decursul carierei, acesta a prezentat diferite evenimente, iar în 2017 a participat la reality-show-ul “Fort Boyard” (PRO TV).

Totodată, Adrian Nartea a mai avut rolul secundare în serialele “Fastfood”, “La Bloc” si “Fetele Marinarului”. Vedeta a făcut bani și din producții publicitare, unde a făcut reclamă la produse de brand, precum ceasuri, haine și produse farmaceutice.

Așadar, se poate spune fără echivoc că Adrian Nartea nu duce grija zilei de mâine. Ba mai mult, se pare că acesta va participa la show-ul Survivor de la Pro TV, care va începe în luna ianuarie 2022. Aici, premiul cel mare este de 100.000 de euro, însă concurenții vor fi plătiți pentru fiecare săptămână regește.

Sunt mult mai bogat și nu mă refer la bani. Am primit încredere din partea echipei, producătorilor, Pro TV-ului. Nu am simțit niciodată că mi se cuvine treaba asta, fiecare zi era ca un cadou pentru mine, a mărturisit Adrian Nartea.

Foto: playtech.ro, protv.ro și alistmagazine.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri