Otilia Bilionera, pe numele ei adevărat Otilia Brumă, este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Cântăreața a devenit celebră, în special după hit-ul „Bilionera”, care are peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube. Artista a început să cânte de la vârsta de 4 ani și a reușit să-și facă o carieră în domeniul muzical la care alții doar visează.

Ce avere are Otilia Bilionera?

Cariera artistică a Otiliei este impresionantă, plină de hit-uri, apreciate atât în țară cât și peste hotare. Vedeta este un adevărat star în Turcia, iar concertele sunt din ce în ce mai multe.

Otilia Bilionera 3

Otilia Bilionera a participat la mai multe emisiuni în țară, precum Ferma Vedetelor dr la Pro TV și Splash de la Antena 1, unde a încasat bani frumoși. Potrivit zvonurilor, la Fermă vedeta primea între 3.000 și 5.000 de euro pe săptămână. În plus, se zice că onorariul acesteia la concerte a crescut considerabil.

Am absolvit Facultatea de Științe Politice în București, dar nu a contat, am simțit că muzica este scopul meu în viață. Bilionera mi-a schimbat complet viața, a declarat Otilia, potrivit viva.ro.

Otilia Bilionera a decis să participe și la show-ul Survivor România 2022 de la Pro TV. Frumoasa artistă se pare că este încântată de această nouă provocare șia povestit pentru fanatik.ro cum stau negocierile.

Am discutat despre Survivor, dar, momentan, nu știu ce voi face. Am și niște contracte deja semnate pentru niște concerte în luna ianuarie, vom vedea ce va fi și cum va fi, a spus Otilia Bilionera.

Otilia Bilionera 2

Artista a avut melodii numărul 1 în mai mult de 20 de țări, hit-urile sale fiind cântate de foarte multe persoane.

Cât a fost în «Ferma», Otilia a avut peste 20 de cereri pentru concerte în străinătate. A pierdut câteva dintre ele, însă atunci când a ales să meargă în această competiţie, ne-am asumat de la bun început totul.

Nu ne-au interesat banii, pentru că poate ar fi câştigat mai mult din concerte, nici popularitatea, pentru că Otilia este un artist extrem de iubit şi de popular în străinătate, însă a interesat-o experienţa.

Urmează să cânte în Turcia, este cerută în zona Asiei, în Europa de Est. Nu vă pot spune cât încasează pentru un concert, întrucât preţul este stabilit în funcţie de anumite detalii, dar vă spun că este o artistă preţioasă, a declarat pentru Click managerul Otiliei, Ionuţ Bejenariu.

Otilia Bilionera trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Hamude, un bărbat jumătate arab, jumătate român. Frumoasa artistă este foarte fericită, drept pentru care cei doi au avut o ceremonie intimă de căsătorie.

Foto: playtech.ro și antenastars.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.