Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. Cei doi sunt împliniți atât din punct de vedere sentimental cât și financiar. Cuplul deține mai multe proprietăți imobiliare pe diferite continente.

Laurențiu Reghecampf i-a făcut o surpriză soției și a achiziționat un apartament de lux în cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa. Penthouse-ul a costat 4 milioane de euro și estte dotat cu toate necesitățile: o zonă de relaxare, o zonă de luat masa și o bucătărie, plus dormitoarele, livingul şi balconul cu o o priveliște fantastică.

1200px Burj Khalifa

Cuplul deţine deja 11 case pe trei continente. Una dintre acestea este într-un cartier exclusivist din Las Vegas şi a fost cumpărată, în 2009, de Ziua Îndrăgostiţilor, cu un milion de euro.

Ana Maria Prodan a mărturisit: “Da, l-am despărțit de soția lui”

Ana Maria Prodan este una dintre cele mai frumoase femei din România. Impresara de fotbaliști a mărturisit cum a decurs relația cu Laurențiu Reghecampf și a recunoscut că l-a despărțit pe acesta de soția lui, Mariana.

ce avere are anamaria prodan 840x500 1

Ana are 48 de ani, iar Laurențiu are 45. Cei doi sunt împreună din anul 2008, când s-au căsătorit la Las Vegas, în Statele Unite ale Americii. Cuplul deține acolo o superbă proprietate.

Cumva, dacă este să o iei ad literam, da, i-am despărţit. Noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, într-o vineri. Luni, l-am cerut de bărbat. L-am întrebat exact în ce perioadă a vieţii sale este.

Mi-a explicat că de mulţi ani nu mai are niciun fel de legătură cu soţia lui. Eu eram divorțată. Ne-am zis: Ce facem? Ne-am pierdut o dată, ne mai pierdem şi a doua oară.

Luni, răspunsul lui a fost afirmativ. Că da, ne vom căsători. Și de atunci am luptat să ne căsătorim și nimeni să nu ne stea în cale, a povestit agenta, la Kanal D.

Ana Maria Prodan a mărturisit că relația cu Laurențiu Reghecampf este una solidă și că zvonurile de prin presă sunt simple invenții, cum a fost, de exemplu, presupusa legătură cu Dan Alexa.

Foto: bzi.ro, playtech.ro și Wikipedia

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.