Sorin Pușcașu a fost invitat la „Teo show” unde a povestit despre experiența trăită în Republica Dominicană. Aceasta a mărturisit că show-ul Survivor este mai greu decât pare la televizor și este nevoie de multă tărie psihică.

Cu această ocazie Sorin și-a caracterizat colegii din competiție, criticandu-l încă o dată pe Albert și neavând nicio vorbă bună despre Alin.

Maria Hingu:  Nu pot să vorbesc într-un singur cuvânt despre Maria! Mă apucă și emoțiile când mă gândesc la ea! Un om extraordinar!

Marilena: A fost pentru mine o dezamăgire.

Mellina: Pe Mellina la fel, o iubesc și am iubit-o în competiția asta și am fost foarte apropiați, doar că la un moment dat s-a schimbat foarte mult și este vorba despre psihic, care este cel mai important în competiție. Toți am suferit de foame! La fete a fost mai dificil din mai multe puncte de vedere! Schimbătoare să spun, pentru că s-a schimbat!

Musty: Ca și fratele meu! Am avut o relație foarte bună cu el și încă am! Niciodată nu o să fie ceva rău între noi! Vom rămâne prieteni pe viață!

Roxana: Pare naivă, pare inocenta, dar nu este!

Starlin: Dacă spun frate cred că este de ajuns!

Andrei: Un băiat atât de misto, doar că este foarte timid, nu este vocal! Din punctul meu de vedere el merită să câștige Survivor România!

Despre Alin Salajean, Sorin nu a vrut să spună nimic.

Marius: De Marius chiar m-am luat cand a intrat în competiție! L-am vazut în alt show! Și i-am zis: ești prea respctuos! Ești extraordinar, dar cu limite, mai pune niște bariere la respectul ăsta! Este un băiat bun! Și pe lângă Andrei și el mi-aș dori să câștige!

Sindy: Este o energie, dar o energie haotică! La început a fost ca o energie care mă consuma după care m-am împrietenit cu ea!

Maria Chitu: A venit cu o strategie în această competiție să câștige! A venit cu o strategie urâtă! A dat foarte mult în mine, după care s-a reglat cumva și a început să-i placă de mine și am plecat ok!

Câți bani câștigă Războinicii?

Într-un vlog, Sorin Pușcașu a făcut public câți bani câștigă Războinicii pe săptămână. În timp ce veniturile Faimoșilor au fost diferite, Elena Marin câștigând 2000 de euro pe săptămâna iar Jador aproximativ 7000 de euro, Sorin Pușcașu a dezvăluit că Războinicii au primit toți aceeași sumă de bani. Acesta nu a făcut publică suma.

Foto: kanald.ro

Comentarii Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.