Andreea Bălan este o cântăreață, compozitoare și actriță română născută pe 23 iunie 1984 în comuna Târgșoru Vechi, județul Prahova, România. Ea a început cariera muzicală în 1999, ca membră a trupei Andre, iar mai târziu a făcut parte din trupa Andre & Friends. În 2006, Andreea Bălan a început o carieră solo și a lansat albumul de debut, intitulat „În Control”. Acesta a fost urmat de alte patru albume: „Te joci cu mine” (2007), „Superwoman” (2009), „Pentru tine” (2011) și „Visul meu” (2018).

Andreea Bălan a participat, de asemenea, la diverse emisiuni TV, printre care „Dansez pentru tine”, „Te cunosc de undeva!”, „Asia Express” și „Ferma vedetelor”. De asemenea, ea a jucat în mai multe filme și seriale TV, precum „Pariu cu viața”, „O nouă viață” și „Fructul oprit”. Andreea Bălan este cunoscută și pentru activitatea sa caritabilă, fiind implicată în diverse proiecte și acțiuni în sprijinul copiilor cu nevoi speciale și a familiilor acestora.

Câți bani câștigă Andreea Bălan la un concert?

Potrivit Impact, artista ia 2.500 de euro pentru o oră de cântat la concert. În schimb, la o nuntă, pe tot parcursul evenimentului, cântăreața ia între 10.000 și 15.000 de euro. andreea balan cDivorțul de George Burcea a făcut ca Andreea Bălan să rămână cu o casă în valoare de jumătate de milion de euro, un apartament de 100 de mii de euro, dar și o altă locuință, estimată la 90 de mii de euro. Ambele sunt proprietăți în zone foarte bune, la care se adaugă și trei mașini de lux.

Eu am o casă, casa respectivă pe care am construit-o atunci, am răscumpărat și cealaltă parte și acum suntem în renovări, pentru că vreau să mă bucur de tot spațiul, e o casă mare, care valorează ceva. Și am mai două apartamente…

Abia în ultimii ani am investit în mine. În show-uri, în ținutele de scenă, tot timpul am vrut să fie spectaculoase. Dar în mine, personal, n-am investit, ceea ce era greșit. Abia în ultimii doi, trei ani am început să investesc în mine. Mă doare inima când dau cu cardul, o geantă 1.500 de euro… Eu nu pot să îmi cumpăr lucruri foarte scumpe. Mai bine pun banii în bancă și mă uit pe aplicație dimineața… uuu, ce bine! Ca un artist, trebuie să investesc, a spus Andreea Bălan în emisiune la Cătălin Măruță.

Care sunt cele mai cunoscute melodii ale Andreei Bălan?

Andreea Bălan a lansat de-a lungul carierei sale muzicale o serie de piese populare în România, printre care se numără:

  1. „Libera la mare”
  2. „Trippin'”
  3. „Like a Bunny”
  4. „Uita-ma”
  5. „Superwoman”
  6. „Inima mea”
  7. „Ma doare fara tine”
  8. „Baby get up and dance”
  9. „Mosule, ce tanar esti”
  10. „Fiesta”

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute melodii ale Andreei Bălan, însă ea a lansat multe alte piese de-a lungul carierei sale, care au avut succes în rândul fanilor săi.

 

Foto: YouTube.com și ego.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.