Daniel Pavel a venit cu un anunț șoc

0

Lucrurile se complică la Survivor pentru toată lumea. În tabăra Faimoșilor, deși a plecat DOC conflictele continuă să existe. Remus Boroiu se simte trădat de către Mihai Zmărăndescu și Kamara. Ba mai mult, acesta ar putea rămâne definitiv în echipa Războinicilor.

Update 21.03 – Faimoşii au patru concurenții propuși la eliminare: Kamara, Ionuț Iftimoaie, Mihai Zmărăndescu și Ada Dumitru. După pierderea celei de-a doua imunitate, Războinicii au decis ca Luciana, Robert și Andrei Krisan să fie propuși la eliminare. Cele mai mari șanse să plece acasă le are Luciana, însă publicul va decide.


Update 20.03 – După ce au câștigat primul joc de imunitate, Războinicii l-au pierdut pe Alin Chirilă care a fost capturat de Faimoși. În cel de-al doilea joc de imunitate, Faimoșii au o altă atitudine, iar Daniel Pavel vine cu o veste bombă. Nimeni nu se aștepta la așa ceva!


„Nu mi se pare deloc bărbătesc să-ți trădezi băieții din tabăra ta. Să te duci să-i vorbești la adversari. Adică, să ne descurajeze. Să vorbească despre strategiile noastre! În contextul în care ești ditamai omul, ditamai bărbatul.

Să te duci acolo să spui că marele Ionuț Iftimoaie nu a fost în stare de nimic. Kamara de ce a stat în spate, că ăla nu e om să stea în spate. DOC a fost punctul slab. Păi nu tot aici te întorci? Eu zic să-l lăsam acolo. Și așa nu avem nevoie de el”, a spus Mihai Zmărăndescu.

De cealaltă parte, în tabăra Războinicilor, potrivit zvonurilor Alin Chirilă și Andreea Moromete au fost criticați de colegii de echipă pentru atitudinea din camp. Ba mai mult, Andreea Moromete îl ataca chiar pe Alin Chirilă, pe care îl acuză că a vrajit-o și s-a folosit de ea.

Foto: pexels.com

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri