Cătălin Măruță este unul dintre cei mai apreciați și vechi oameni de televiziune din România. Soțul Andrei are emisiune de ani de zile la Pro TV și a adunat de-a lungul timpului o avere fabuloasă. Acesta a recunoscut că o bună parte din bani au fost investiți cu cap.

Acțiuni într-un startup în care cred foarte mult. Valoarea lor va fi mai mare, pe măsură ce trece timpul, sunt convins de asta, a spus Cătălin Măruță pentru VIVA.

Cătălin Măruță este un cunoscut prezentator de televiziune din România, care a lucrat pentru diverse posturi de televiziune și a prezentat emisiuni populare precum „Happy Hour”, „La Măruță” etc. Acesta este unul dintre cei mai populari și mai bine plătiți prezentatori de televiziune din România, însă nu sunt disponibile informații precise despre averea sa.

Potrivit presei, prezentatorul Cătălin Măruță ar câștiga luna suma de 12.000 de euro. Pe lângă postura de gazdă din cadrul Pro TV, vedeta are un podcast de succes pe Youtube, „Acasă la Măruță”, cu care a reușit să strângă o mulțime de urmăritori. De asemenea, el este prezentator și în cadrul evenimentelor private, unde ar încasa aproximativ 2.000 de euro, scriu cei de la impact.ro.

Cine este Cătălin Măruță?

Cătălin Constantin Măruță s-a născut în data de 27 ianuarie 1977, municipiul Târgu Jiu din județul Gorj. Acesta  este un prezentator de televiziune român, cunoscut pentru campania anti-playback pe care o duce în show-biz-ul românesc. A urmat Facultatea de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu”, în timpul căreia s-a angajat la un post de radio, iar mai târziu la TV Super Nova. În urma unor probe a ajuns în Televiziunea Română la Trupa DP 2, în paralel lucrând la postul de radio Activ FM, potrivit wikipedia.org.

Calitățile sale de moderator nu au trecut neobservate și în prezent are propria sa emisiune la Pro TV, care îi poartă numele ”La Măruță”.

Foto: cancan.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.