Elena Lasconi, o fostă prezentatoare de televiziune de la Pro TV, a intrat în lumina reflectoarelor ca nimeni alta. Cu o carieră de peste 25 de ani în industria media, Lasconi și-a făcut cunoscut numele și a pășit apoi în lumea politică ca primar al orașului Câmpulung Muscel din partea USR. Deja în funcție, aceasta a luat măsuri hotărâte pentru a proteja cetățenii împotriva amenințării coronavirusului, inclusiv schimbarea conducerii Poliției Locale din oraș.

Averea Elenei Lasconi

Elena Lasconi și-a început cariera la Pro TV în 1995, unde a lucrat timp de două decenii și jumătate. În 2020, a ales să-și schimbe direcția profesională și să se implice activ în politică, candidând la funcția de primar al Câmpulung Muscel. Un oraș care a devenit drag inimii sale acum mulți ani.

Una dintre curiozitățile publicului a fost ce avere deține această fostă jurnalistă de la Pro TV. Conform declarației de avere, putem să vedem cu exactitate câte proprietăți deține atât ea, cât și soțul ei. Elena Lasconi are un teren de aproape 5.000 de metri pătrați în Câmpulung, achiziționat în 2005, precum și o casă în același oraș, cumpărată în același an. Soțul ei are în proprietate trei terenuri în Sornicesti (județul Olt), unul la Mogoșoaia (județul Ilfov) și două la Topalu (județul Constanța).

Pe lângă acestea, Elena Lasconi deține și un apartament în București, cumpărat în 2001, în timp ce soțul ei are două apartamente în aceeași localitate. În ceea ce privește datoriile, Lasconi a declarat că au două credite în valoare totală de aproximativ 300.000 de lei. În ceea ce privește veniturile, în anul 2019, Elena Lasconi a câștigat 72.000 de lei (6.000 de lei pe lună) ca jurnalist Pro TV, în timp ce soțul ei a obținut 8.213 lei de la cabinetul său de avocatură.

O tinerețe plină de greutăți pentru Elena Lasconi

Cu o carieră impresionantă în spate, Elena Lasconi nu s-a ferit niciodată să împărtășească și aspectele personale din viața sa. A dezvăluit că a avut o copilărie dificilă, înconjurată de violență, și a mărturisit că a trecut prin momente de sărăcie. Cu multă determinare și susținere din partea familiei, a reușit să depășească aceste dificultăți și să-și construiască o viață de succes.

Pe lângă cariera profesională impresionantă, Elena Lasconi are și o poveste de viață personală impresionantă. S-a căsătorit la vârsta de 18 ani și a devenit mamă la doar 20 de ani, dar a divorțat la 21 de ani. Relația cu fiica sa, Oana, este una specială, iar amândouă au trecut prin multe împreună.

Cu o viață marcată de determinare, ambiție și succes în televiziune, Elena Lasconi a demonstrat că poate face față oricăror provocări. Trecutul său dificil a fost doar un prim pas către o carieră de succes și o implicare activă în politică. Cu siguranță, viitorul ei se anunță la fel de promițător.

Foto: capital.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.