Zanni a câștigat competiția Survivor România 2021. Acesta a fost preferat de public în finală în detrimentul lui Andrei Dascălu de la Războinici. După ce filmarea s-a încheiat și faimosul și-a primit premiul, acesta a început să cânte și să danseze de bucurie.

Ce mesaj i-a transmis Zanni, după ce a câștigat Survivor, Elenei Marin?

Imediat după ce camerele de filmat s-au oprit, Zanni a început să cânte și să danseze de bucurie. La un moment dat a început să fredoneze melodia „știu că te oftici”, pe care i-a dedicat-o Elenei Marin. Toată lumea a început să râdă la auzului cântecului.

Lovitura grea pentru Elena Marin

Viața în Republica Dominicană a fost grea, plină de conflicte și tensiuni, însă a meritat. Zannidache a mărturisit ce va face cu banii câștigați la Survivor România.

Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobile.

Vreau să le spun oamenilor de acasă că viața e o comedie pentru mine. Așa am reusit să evoluez în viață, râzând. Sunt miștocar, dar și serios. S-a terminat ce a fost mai greu, mergem la petrecere. Mulțumesc că m-ați susținut, fără voi nu aș fi putut. Toți cei de acasă să râdă mult și voi decideți ce este în viață greu și ce este ușor. E important să rămâi pozitiv, să te distrezi, să râzi, pentru că tot ce meriți va veni, a declarat Zanni.

Ce relație este între Zanni și Ana Porgras?

Imediat după ce a câștigat Survivor România, Ana Porgras l-a felicitat pe Zanni, cu care are o relație strânsă.

Sunt foarte mândră de tine. Te simți în momentul ăsta cum mă simțeam eu la mondiale. Mă simt ca și cum aș privi un campion olimpic. Felicitările mele. Ai luptat ca un adevărat campion, din prima zi când ai intrat în Survivor, i-a spus Ana Porgras lui Zanni.

ana porgras concurenta survivor romania 9

Ulterior, Zannidache a fost întrebat ce relație are cu Ana Porgras și dacă vrea copii cu ea. Răspunsul a venit imediat și nu a surprins pe nimeni.

Vreau să am copii când o am ce să le ofer, când o să am stabilitate din punct de vedere financiar, pentru că nu vreau să-mi bat joc de un copil. Nu știu ce va fi să fie, dar o să vreau și eu copii ca oricare. Trebuie doar să am cum să-i cresc, să știu că am unde să culc copilul ăla.

Cu Ana aș lua-o de la capăt pentru că am nevoie de energie feminină și pentru că doar ea mă îmbunează. Am nevoie de afecțiune, iar cu băieții a fost altfel, a trebuit să fiu eu afectiv, a mărturisit Zanni.

Competiția Survivor România sezonul 2 s-a încheiat. Zanni a câștigat marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

Foto: Fanatik.ro, impact.ro și kanald.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.