Elena Marin a făcut o declarație șocantă, după ce a părăsit competiția Survivor. Aceasta a mărturisit că nu are o relație bună cu Zannidache, iar la plecare acesta i-a spus cuvinte grele.

Lucrurile între mine și Zanni stau așa cum le-ați văzut. I-am spus „baftă” la final. E clar că fiecare și-a jucat cartea și oamenii, care de fapt au vrut să scoată în evidență că aș fi falsă sau că am anumite strategii, de fapt merg pe ideea că hoțul strigă hoțul. Are o inteligență foarte mare, asta recunosc, dar e o inteligență distructivă, pe care o folosește în scopuri negative. E normal să avem oameni care ne plac și oameni care nu ne plac. Există posibilitatea ca lucrurile să se schimbe între noi când ne vom întoarce acasă, dar tind să cred că este mică.Atunci când Zanni a venit la mine, inclusiv la acea recompensă, eu m-am bucurat foarte tare. Îmi place să răspund la răutate cu bunătate, îmi place să trec cu vederea, să nu tin ranchiună. Când m-a ales pe mine, am crezut că lucrurile se vor schimba, apoi mi-am dat seama că lucrurile nu vor fi asa, a fost ca si cum noi nu am fost acolo, noi nu am impartit aceeasi bucurie, a declarat Elena Marin, potrivit wowbiz.ro.

processedFaimoasa a mărturisit ce s-a întâmplat după ce a fost eliminată în spatele camerelor de luat filmat. Zannidache a venit la ea şi i-a adresat cuvinte grele.

Ceea ce a fost cel mai dureros a fost că după ce am părăsit Consiliul am suferit, am plâns, mi-a părut foarte rău. El m-a văzut, a ieșit din sala de Consiliu și a spus „Mă bucur că ai plecat, nu ți-au ieșit strategiile și nu ai de ce să te mai prefaci”. E trist. Cred că era mai frumos să se abțină, să nu spună nimic. Asta m-a deranjat.

Am crezut despre el că e inteligent, dar foloseste inteligenta in mod negativ, că este răutăcios. Nu am inteles ce anume l-a deranja la mine, de unde a pornit cearta, a mai adăugat Elena Marin.

 

Foto: wowbiz.ro și kanald.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.