Update Un proverb românesc spune: „nu mor caii când vor câinii”.Jador și-a revenit din accidentarea suferită și urmează să revină pe traseu la Survivor.


Update Prezentatorul Survivor a anunțat că Jador este supus la investigații suplimentare, fiindcă accidentarea este una serioasă. Cu toate acestea, se speră ca faimosul să revină în concurs, însă sunt șanse mari ca acest lucru să nu se mai întâmple.


Știrea inițială

Competiția „Survivor” de la Kanal D are o perioadă grea după ce personajul cel mai iubit de public, Jador, s-a accidentat grav. Într-un duel cu războinicul Marius Crăciun, faimosul a acuzat dureri puternice la genunchi.

În primă fază, Jador a strâns din dinți și a mers pe banca faimoșilor, însă durerile s-au acutizat și a fost dus la spital. Doctorii i-au făcut o serie de analize și o decizie va fi luată în curând, dacă faimosul va mai reveni în competiție sau va fi trimis acasă.

La prima vedere, lucrurile par a fi serioase și se aseamănă cu accidentarea suferită de războinicul Lucian. Se speră, însă ca Jador să-și revină, fiind concurentul cel mai iubit de public.

Mă doare rău! Aoleu, dacă vede, mama plânge. Am zis că gata, l-am rupt, plec acasă. Nici că nu plec. Nici fără picioare nu plec acasă!, a transmis Jador.

unnamed

Mama lui Jador urăște muzica fiului ei

Mama lui Jador, Simona Dumitrache, a mărturisit că nu îi place ce a ajuns fiul ei și nu îi ascultă muzica. Aceasta consideră că băiatul ei ar fi trebuit să aibă altă carieră.

Este un copil modest. Nu știu, pentru mine e copilul ăla cu sapa, cu coasa, cu căruța. El așa a fost crescut. Mie nu-mi place ce face el, a terminat Academia de Studii Economice și masterul. Aș fi vrut să meargă mai departe, dar din păcate a intervenit pasiunea asta pe care o are el pentru muzică, de când era copil, și a ales alt drum. Dar e alegerea lui, e decizia lui și îl susțin în tot ceea ce face. Dar din păcate nu-i ascult muzica. Eu sunt pocăită și nu ascult muzica lui. Dar apreciez ceea ce face. Cânta acasă de când era mic, a mărturisit mama lui Jador, potrivit cancan.ro.

Emisiunea „Survivor” este transmisă de postul Kanal D, de joi până duminică, începând cu ora 20:00. Rămâne de văzut dacă Jador va reveni în competiție sau va fi trimis acasă.

Foto: playtech.ro și YouTube

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.