Smiley este tătic de fată. Cum arată copilul lui Smiley?

0

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți. Vedeta de la Antena 1 a născut, marți seara o fetiță, perfect sănătoasă, de 3,230 de kg și 51 de cm. Cei doi sunt în culmea fericirii și, înainte să vină la spital, au decorat ca în filme camera copilului. Deocamdată nu sunt imagini publice cu micuța „Smiley”. 

Andrei Maria (Smiley) a postat un anunț pe Facebook, imediat după ce Gina Pistol a născut, anunțându-și fanii de fericitul eveniment.

Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranţă următoarele: <Am devenit părinţi!>. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetiţa nostră este sănătoasă, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vieţile noastre şi ştim deja că nu ştim nimic din tot ce ne aşteapt, a scris pe Facebook Smiley.

Anul 2020 pentru Smiley

Vedeta de la Pro TV a mărturisit într-o discuție online cu Mihai Bobonente, colegul de trust, că pentru el anul 2020 este cel mai frumos din viața lui, în ciuda pandemiei de coronavirus.

În memoria mea, anul 2020 va rămâne ca un an bun. A fost anul în care am aflat că voi fi tată. Urmează să fiu tată, ceea ce înseamnă că trăiesc în casă cu o femeie însărcinată. Asta e o experiență foarte frumoasă, dar știe toată lumea că viitoarele mame dorm mai mult, au poftă de tot felul de chestii, de la înghețată la murături, în orice ordine sau în același timp.

A mea preferă fructele. Nu vreau să zic că Gina mănâncă mulți struguri, dar doamna de la care cumpăr din piață m-a întrebat cu cât dau litrul de vin. Nu vreau să zic nici că doarme non-stop, dar ieri m-a întrebat dacă vreau să-mi zică un banc. Și când i-am zis da, adică o secundă mai târziu, nu mai avea cine să-mi zică bancul. Sau poate ăsta era bancul, că adoarme! Eu n-am râs.

Acum sunt în stadiul de pregătire pentru a deveni tată, ceea ce nu e o chestie simplă. Dacă te pui să cauți pe net articole sau cărți cu sfaturi, îmi dau seama că trebuia să mă apuc înainte să știu că voi fi tată. Chiar înainte să am și iubită, le-a declarat Smiley colegilor săi Mihai Bobonente și Răzvan Fodor.

Ce mesaj i-a scris Laura Cosoi?

Fosta iubită a lui Smiley l-a felicitat după ce a anunțat că a devenit tată de fată. Toată lumea știe că Laura Cosoi a fost una dintre marile iubiri ale artistului.

Laura Cosoi

Felicitări! Mă bucur mult pentru amândoi. Nu am știut că a născut Gina, mă bucur mult pentru ei, să fie sănătoasă cea mică. Sunt niște oameni deosebiți și li se întâmplă ce merită, a declarat Laura Cosoi pentru FANATIK.

Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar acum această iubire s-a concretizat într-o superbă fetiță.

Foto: tacataca.prosport.ro și playtech.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri