Odată cu apariția sezonului cald terasele își deschid larg porțile celor care vor să se bucure de viață. Clubul Loft din București își atrage clienții cu fel de fel de oferte mai atractive. Printre cei prezenți la terasa exclusivistului club de lux s-au aflat zilele acestea Elena Ionescu, castigatoarea primului sezon de Survivor România, și un fost concurent de la show-ul Exatlon.

Cu cine a flirtat Elena Ionescu la Loft?

Paparazzi cancan.ro au surprins-o pe Elena Ionescu în timp ce se simțea bine, la terasa clubului Loft din București, cu Costin Gheorghe, „Faimosul” de la Exatlon.

Costin și Elena se cunosc de ceva vreme, fiindcă au aceleași grup de prieteni, însă imaginile au arătat o prietenie îndreptată spre dragoste. Cei doi par a fi flirtat, gesturile arătând acest lucru.

Costin a divorțat acum câțiva ani de Adriana, cea care i-a dăruit o fetiță. Cu toate acestea, cei doi au relație civilizată. Pe de altă parte, Elena a divorțat și ea de tatăl copilului ei, cu care a rămas, de asemenea, în contact permanent de dragul copilului.

Chiar dacă noi am divorțat, am ajuns la un numitor comun. Mi-aș fi dorit foarte tare ca Răzvan să aibă un tătic prezent în fiecare zi, pentru că, indiferent de cât credem noi, femeile, că suntem de puternice, fiecare părinte își are rolul lui foarte important.

De aceea, am încercat să am o comunicare foarte bună cu tatăl lui și avem, slavă Domnului. Am considerat că cel mai deștept întotdeauna cedează și asta am făcut ca noi să avem un echilibru foarte bun, mărturisea Elena Ionescu, după divorț, potrivit sursei citate mai sus.

cei doi 1200x675 1

Ce a făcut cu banii din Survivor

Elena Ionescu a mărturisit ce a făcut cu banii câștigați din show-ul Survivor. Aceasta a declarat că au avut un singur scop.

Miza, de la început, a fost să îi creez celui mic un cămin, condiţii de viaţă mai bune. Noi am stat în chirie. În 15 ani de când locuiesc în Bucureşti nu am avut ocazia să strâng atât de mulţi bani dintr-o dată să pot să achit o locuinţă, iar acum a venit momentul. De când a venit Răzvan pe lume am o mare responsabilitate faţă de el, a spus Elena Ionescu.

Foto: kanald.ro cancan.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.