O nouă săptămână la Survivor, o nouă nebunie. Kamara se ceartă cu toată lumea și a fost la un pas de bătaie cu unul dintre războinici. Este vorba despre Andrei, pe care faimosul l-a împiedicat intenționat sa joace, cel puțin așa reiese din filmările prezentate pe post.

Se pare că tensiunile sunt maxime în echipa Faimoșilor, deoarece Kamara nu mai are limite și se ceartă cu toată lumea. Nici DOC nu este ușă de biserică, însă are o linie pe care nu o depășește.

În echipa Războinicilor, Alin nu este în cea mai bună relație cu coechipieri săi și începe să fie

„Noi avem doi lideri, Andrei și cu Alin. Și deși sunt foarte multe lucruri care trebuie puse la punct în tabăra noastră și între noi ca și echipă, chestiile astea nu se întâmplă. Problemele cu Alin au început să devină apăsătoare pentru mine.

El are o putere în echipa noastră, o putere pe care noi i-am dat-o, aceea de a fi lider și, din păcate, mi se pare că nu o folosește corect”, a susținut Alexandra Porkolab.

„Legat de comportamentul lui Alin…și eu am observat acest limbaj dur pe care încearcă să-l aibă. Dur nu mă refer la corect, cât impunător, ba chiar să gesticulezi și să arăți cu maceta fiecare ce să facă, mi se pare destul de urât.

Eu, sinceră să fiu, i-aș fi spus în față, dar nu știam dacă am parte de susținere. Să vadă realitatea, că nu suntem niște supuși”, a spus Alexandra Ciomag în fața coechipierilor săi, în timp ce Andrei Krișan a declarat că va ridica această problema la următoarea discuție cu grupul.

Foto: Facebook.com

Comentarii Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.