Câți bani primesc Faimoșii și Războinicii la Survivor 2023?

0

Survivor România a devenit o competiție tot mai complicată pentru Faimoși și Războinici. Luptele pe trasee sunt tot mai strânse și mai complexe, iar departajarea se face în multe cazuri la sutimi de secundă. Cu toate acestea, nimeni nu vrea să renunțe și să plece acasă, mai ales la banii de îi încasează pe săptămână.

Cât câștigă Faimoșii la Survivor?

Potrivit informațiilor din presă, Faimoșii sunt plătiți regește pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană. Carmen Grebenișan primește cea mai mare sumă de bani, 5.000 de euro pe săptămâna. Jorge a primit și el 3.000 de euro pe săptămână. Bianca Patrichi este remunerata cu 1.000 de euro săptămânal.

DOC și Kamara se ceartă zilnic, însă niciunul dintre ei nu vrea să cedeze, mai ales la banii de îi încasează. Cei doi ar primi peste 1.500 de euro pe săptămână, însă nu se știe exact. Un lucru este cert: sunt vedete și sigur sunt plătite cum trebuie.

Câți bani primesc Războinicii?

Războinicii de la Survivor România 2023 ar primi, pe săptămână, între 1.000 și 1.550 de euro, asta înseamnă că o lună în concursul din Republica Dominicană va aduce pentru fiecare dintre ei între 4.000 și 6.000 de euro.

Foto: libertatea.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri