Se pare că luna februarie, luna iubirii, a prins și în Republica Dominicană, acolo unde concurenții au devenit tot mai apropiați. În tabăra Războinicilor, Andrei Krisan are o afinitate pentru Alexandra Ciomag și viceversa. Între cei doi există o relație mai mult decât de amiciție, iar acest lucru poate fi observat de oricine.

Cu toate acestea, în tabăra Războinicilor conflictele sunt mari, mai ales după ce au pierdut și cea de-a doua imunitate a săptămânii. Alexandra Moromete și Alin Chirilă se sfătuiesc și vor să scape cu orice preț de unii colegi.

Alexandra Ciomag: „Mă așteptam să fiu nominalizătă. De abia așteptam să-și găsească scuzele, da nu-și au rostul. Încearcă să iasă ea bine (nr. Andreea Moromete) (…) Poate deranjează că spun în față și nu mă duc după palmier și: „știi ce a făcu, știi ce a dres”.  Asta e, adevărul doare! Cei de acasă văd adevăratul caracter și cine joacă doar un rol”.

Alexandra Porkolab: „Ținând cont de faptul că am avut tupeu poate de a spune ceea ce mă deranjează, cred că asta l-a făcut pe el (Alin Chirilă) să voteze”.

Alina Radi: „Cel mai mult mă bucur că pe mine chiar m-au nominalizat din punct de vedere sportiv și nu din punct de vedere social. Ne înțelegem foarte bine. (…) Poate Survivor nu este pentru mine, dar asta o să decidă cei de acasă”.

Totodată, si Lucianna Vagneti a fost și ea propusă pentru eliminare. Concurentul care va pleca acasă, în această săptămână, va fi o fată din echipa Războinicilor, iar cele mai mari șanse le are Alina Radi. Și așa a și fost.

Noi conflicte între Faimoși

”Nu înțeleg ce se întâmplă. Poate din cauza orgoliilor, poate din cauza fricilor de a nu aduce punct, poate entuziasmul. Important e că eu cred că avem nevoie de o schimbare pentru săptămână viitoare și va trebui cumva impusă această schimbare ca să se întâmple. Eu tot sper că se învață din fiecare greșeală și că vom fi din ce în ce mai buni”, a spus Remus Boroiu.

”Ce să fac domnu Dan? La jumătate nu am reușit să aduc un punct și mi-am expirat frustrarea, argumentând către ei doi. Evident, că domne ce s-a stricat vibe-ul tribului, ai încercat tu să faci. Și ăsta e adevărul, am încercat prea mult, trebuie să îi las pe ei să încerce și să dea fail”, a spus DOC.

”Ar fi bine să ne mai lași și pe noi să aducem puncte că ai tot adus în ultima vreme, am văzut”, a completat Remus.

”M-am obișnuit cu acest personal, nu te lasă să spui nimic. Încă nu a înțeles că emisiunea nu se cheamă DOC, ci Survivor. Noi am stabilit niște alegeri încă de la intrarea în camp, și când a fost vorba să le facă s-au diluat. Și de fiecare dată noi trebuie să acceptăm ce zice DOC, ca să evităm orice ceartă înainte de joc. El tot timpul alege și la prima tură, și a doua și a treia, chiar nu aduce puncte. Te-a bătut Ursa”, a completat Kamara.

Foto: protv.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.