Lumea este în așteptare după pandemia de coronavirus. Virusul ucigaș din China nu iartă pe nimeni, iar oamenii sunt într-o continuă stare de alertă.

Până la apariția unui tratament sau a unui vaccin, statele lumii au luat o serie de măsuri drastice care să oprească răspândirea Covid-19. Chiar și așa o serie de vedete din întreaga lume au fost infectate cu coronavirus.

Vă prezentăm mai jos câteva staruri mondiale care sunt infectate cu Covid-19.

Harvey Weinstein. Producătorul de film a fost testat pozitiv de coronavirus. Weinstein, în vârstă de 68 de ani, se află în izolare medicală în timp ce ispăşeşte pedeapsa de 23 de ani de închisoare pentru hărţuire sexuală în cazul #MeToo.

Debi Mazar. Actriţa cunoscută pentru rolurile sale din ”Empire Records” şi ”Entourage” a fost testată pozitiv cu COVID-19.

”Într-o zi m-am simţit ca naiba, iar a doua zi mă simţeam normal. Acum îmi simt plămânii grei, dar sunt puternică”, a spus actriţa.

Tom Hanks şi Rita Wilson. Celebrul cuplu a anunţat că se află în izolare în Australia după ce au fost testaţi pozitiv cu COVID-19. În momentul de față, cei doi sunt sănătoși și sunt în izolare la domiciliu.

Idris Elba. Declarat cel mai frumos bărbat din lume în 2018, actorul a fost testat pozitiv cu coronavirus. Elba în vârstă de 47 de ani a făcut anunţul pe data de 23 martie şi le-a spus fanilor că: ”Mă simt bine, nu am simptome până acum, dar sunt izolat de când am aflat de posibila mea expunere la virus”.

Kristofer Hivju. Faimosul actor din ”Game of Thrones”, care a jucat rolul lui Tormund Giantbane, a anunţat că are coronavirus.

”Suntem bine. Am doar uşoare simptome de răceală. Există însă persoane care sunt expuse unui risc major, iar pentru ele poate fi devastator. De aceea vă rog să fiţi atenţi; spălaţi-vă pe mâini, staţi la 1.5 metri distanţă unul faţă de celălalt, staţi în carantină, faceţi tot ce e nevoie pentru a opri răspândirea virusului”, le-a transmis actorul fanilor.

Sophie Trudeau. Soţia prim-ministrului canadian Justin Trudeau a fost diagnosticată cu COVID-19.

Prinţul Albert al II-lea. În vârstă de 62 de ani, liderul de la Monaco a mărturisit că a fost testat pozitiv de COVID-19. Prinţul Albert al II-lea, fiul actriţei Grace Kelly a spus că este tratat de medicii de la Spitalul Prinţesa Grace şi continuă să lucreze de la biroul de acasă.

Paulo Dybala, jucătorul lui Juventus Torino, a fost testat pozitiv cu coronavirus împreună cu prietena sa. Cei doi se află izolați la domiciliu și se simt bine deocamdată.

Fatih Terim, celebrul antrenor turc de fotbal, care i-a antrenat și pe Gică Hagi și Gică Popescu a fost testat pozitiv cu Covid-19.

Deocamdată în România, nicio vedetă nu a anunțat că ar avea coronavirus. Conform specialiștilor situația urmează să se înrăutățească, iar oamenii sunt rugați să respecte regulile impuse de autoritățile statului.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.