Ce vom vedea în această săptămână la Survivor All Stars

0

A doua săptămână la Survivor All Stars vine cu noi surprize. Pe lângă venirea de noi concurenți: Alexandra Ciomag, Sorin Pușcași, Cătălin Zmărăndescu și Elena Marin, Faimoșii și Războinicii vor avea parte de noi surprize plăcute.

UPDATE – Domnul Dan: Zanni, te întreb, s-a întors Elena Marin, voi ați făcut istorie în sezonul vostru, au fost foarte multe interacțiuni între voi, cum simți momentul ăsta, Zanni?

Zannidache: Elena este enigma mea, am încercat, acasă, să vorbesc cu ea, cât s-a putut, nu s-a putut. Din câte am înțeles, mulți nu au mai vorbit cu ea. Sper să avem ocazia să ne cunoaștem mai bine, de data asta, în acest sezon. Plaja e lungă, suntem mulți, dialoguri vor fi. Deocamdată, nu simt nimic, sper să ne cunoaștem mai bine.


UPDATE – Tensiunile între concurenți ajung la alt nivel, în special între Jorge de la Faimoșii și Andrei de la Războinici. Ba mai mult, după venirea lui Cătălin Zmărăndescu liniștea în echipa Faimoșilor se strică, fiindcă acesta nu are o relație bună în viața de zi cu zi cu Cătălin Moroșanu și se pare că nici cu Jorge.

Andrei Ciobanu: „Noi, Războinicii, suntem simpli, dar avem și noi carierele noastre. Unii oameni de la Faimoși încearcă cu orice preț să își păstreze imaginea și cariera. Jorge, Jador și uneori Cătălin care este coleric.

Jorge, când trece pe lângă noi, este arogant, superior, de fiecare dată îmi spune câte ceva”

Jorge: „La fiecare coechipier de-al meu ai început și au urlat. Ești ținta mea, te-am simțit din prima”

Moroșanu C.: „Până la urmă este Survivor aici. Dacă ne supărăm că ne-am atins puțin pe mânuțe, pe piciorușe atunci duceți-vă acasă și apucați-vă de make-up sau de altceva. Ne mai enervăm pe traseu, se mai întâmplă”.
Sursă: https://www.protv.ro/emisiuni/survivor-romania/articol/96893-jorge-si-andrei-ciobanu-si-au-aruncat-cuvinte-grele-dupa-victoria-faimosilor-din-partea-voastra-vin-multe-rautati-si-arogante

Show-ul va fi din ce în ce mai dur și în Republica Dominicană vor rămâne cei mai puternici. Așa cum s-a aflat deja Elena Ionescu va fi eliminată în această săptămână, însă vom avea parte și de o surpriză.

Foto: svnews.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri