Surpriza mare a venit în cel mai recent episod al emisiunii Survivor All Stars, odată cu eliminarea Andreei Tonciu din competiție. Deși pentru mulți spectatori era previzibil ca fosta asistentă TV să fie prima care să părăsească Republica Dominicană, contextul în care aceasta s-a plâns constant de condițiile grele din tabără și a avut evoluții slabe pe trasee nu a făcut decât să confirme această anticipare.

Update – Jador este foarte aproape să fie eliminat de la Survivor, după un comportament total greșit față de Maria Lungu de la Războinici. Rămâne de văzut ce vor decide producătorii.


Andreea Tonciu a fost învinsă la duel de Roxana Nemeș, care și-a prelungit astfel șederea în competiție cu încă o săptămână. Informații proaspete furnizate de contul anonim de Instagram, Viperele Vesele, au dezvăluit că Elena Ionescu, câștigătoarea primului sezon al Survivor România, este a doua concurentă eliminată din joc. Ea a fost surprinsă pe aeroportul din Frankfurt, întorcându-se în țară după experiența sa în Republica Dominicană.

Elena Ionescu a fost eliminată de la Survivor

Cu toate acestea, emoțiile și noutățile nu s-au oprit aici. Contul Viperele Vesele a oferit și informații intrigante despre noii concurenți care se pregătesc să intre în competiție. Acești proaspeți participanți sunt pe cale să aducă noi provocări și tensiune în cadrul Survivor All Stars, schimbând dinamica competiției și intensificând lupta pentru supraviețuire.

Este vorba de Alexandra Ciomag și Sorin Pușcașu, la Războinici, iar de partea cealaltă Cătălin Zmărăndescu și Elena Marin. Din păcate, în prima tură nu se va afla și Starlin.

@viperele___vesele
„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm noii concurenți ai emisiunii Survivor All Stars: Elena Marin, Cătălin Zmărăndescu, Alexandra Ciomag și Sorin Pușcașu.
De asemenea, a doua concurentă eliminată din emisiune este Elena Ionescu și, în acest video, realizat pe aeroportul din Frankfurt, aveți dovada!”

Cu dueluri intense, alianțe noi și strategii neașteptate, Survivor All Stars continuă să țină publicul în tensiune și să ofere o experiență plină de surprize pentru telespectatori. Urmează să vedem cum se vor desfășura evenimentele în săptămânile următoare și cine va reuși să supraviețuiască până la finalul acestei ediții intense a show-ului.

Foto: cancan.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.