Survivor este, de departe, cel mai îndrăgit show de televiziune din România. Competiția dintre Faimoși și Războinici este urmărită cu sufletul la gură de milioane de telespectatori. În această săptămână, tensiunile dintre concurenți atinge un alt nivel.

Update 21.02.2023

După ce au pierdut primul joc de comunicare și au fost propuși pentru eliminare Robert Moscalu, Alexandra Ciomag și Eduard Gogulescu, Războinicii au câștigat cel de-al doilea joc de imunitate cu 10 – 7. Drept urmare, cei propuși pentru eliminare au fost DOC, Kamara și Ionuț Iftimoaie. Rămâne de văzut cine va considera publicul că trebuie să plece acasă, însă așa cum stau lucrurile un războinic are cele mai mari șanse să părăsească competiția.


În echipa Faimoșilor, DOC se ceartă cu toată lumea, iar Remus Boroiu nu mai rezistă și contraatacă dur, fără menajamente. De altfel, între cei doi nu există o relație amicală și mai mult se suportă fiindcă așa e competiția.

De cealaltă parte, în echipa Războinicilor Alin Chirilă are un conflict cu Andrei Krisan. Situația este una surprinzătoare, deoarece cei doi păreau pe aceeași lungime de undă.

În ceea ce priveşte primul joc de imunitate, concurenții se vor lupta pe viață și pe moarte pentru a rămâne în concurs. Cei care vor câștiga sunt Faimoșii cu scorul de 10-4. Robert Moscalu, Alexandra Ciomag și Eduard Gogulescu sunt concurenții propuși pentru eliminare de data aceasta.

Foto: Facebook.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.