S-a terminat prima săptămână de Survivor. Maria Constantin a fost primul concurent eliminat, publicul votând ca ea să plece acasă. În mod surprinzător Gheboasă a ales să părăsească show-ul, susținând că nu poate rezista în Republica Dominicană.

După ce Jorge și Răzvan au ajuns pe Insula Exilului, săptămâna viitoare a venit rândul lui Ionuț Iftimoaie, de la Faimoşi, și Andreea Moromete, de la Războinici. Este posibil ca pe insula exilului să se găsească și concurenții care au fost eliminați sau unii care urmează să vină oficial în show. Conflictele există în ambele tabere și mai mult ca sigur în perioada următoare vor fi mai ample.

Daniel Pavel a anunțat că show-ul va fi și duminică, de la ora 20:00, însă va fi o ediție specială. Cu alte cuvinte, se vor întâmpla lucruri noi, cu reguli noi. Se pare că doar duminica aceasta Survivor va fi transmis, iar după săptămâna aceasta se va reveni la normal.

Nu se știu motivele din spatele acestei decizii, însă este posibil ca hotărârea să fie permanentă. Un lucru este clar, fanii ar fi mulțumiți cu 4 zile pe săptămână de Survivor.

Foto: Facebook.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.