Survivor România 2023 a început în mare stil la Pro TV. Show-ul așteptat de milioane de români a avut o audiență record și nu a dezamăgit. Primul joc a fost o nebunie totală, iar Războinicii i-au învins categoric pe Faimoși cu 10 la 3.

Update – Maria Constantin a fost primul concurent eliminat de la Survivor 2023. Gheboasă a renunțat și el și a plecat acasă.

„A fost o experiență wow pentru mine. Cred că am învățat câte ceva de la fiecare coleg de-al meu în parte. Sunt fericită că am avut parte de o astfel de o experiență. De asemenea, cred că mi-am demonstrat suficient de multe lucruri chiar și într-o săptămână. Ceea ce nu știu oamenii de acasă e că aici parcă timpul trece mult mai greu. Mă bucur că poate am fost de folos cu ceva. Asta este, mă duc acasă, la familie”, a spus Maria Constantin după ce a aflat că trebuie să plece acasă.

Noii concurenți care au plecat în exil sunt Ionuț Iftimoaie și Andreea Moromete. Se pare că pentru cei doi va fi un exil mai special, având în vedere că nu par a fi singuri pe insulă.


Update – Primul joc pentru imunitate a fost câștigat de Războinici, iar Faimoșii au ajuns la eliminare. Propuși pentru a pleca acasă sunt: Gheboasă, DOC și Maria Constantin. În mod surprinzător, concurentul care va pleca acasă are mari șanse să nu fie Gheboasă, care a mărturisit că nu s-a adaptat. Publicul este cel care decide în final.

După ce au ajuns pe insulă Vica Blochina i-a reproșat lui Iftimoaie votul împotriva Mariei Constantin. Scandalul a izbucnit imediat.


Se pare că noul sezon Survivor vine cu noi reguli, deoarece Jorge, de la Faimoși, și Răzvan, de la Războinici, au scoși din triburile lor și trimiși în altă parte.

„Am fost luați prin surprindere. Unde e Jorge al nostru, spuneți noi?”, a mărturisit Vica Blochina la testimoniale. Blondina nu a primit niciun răspuns, fanii fiind contrariați de această ”surpriză”.

Potrivit zvonurilor, este posibil ca aceștia să fi fost trimiși pe așa zisa Insula Exilului. Rămâne de văzut în emisiunea de astăzi ce se va întâmpla, unde au ajuns Jorge și Răzvan.

În ceea ce privește noul joc din această seară se anunță a fi o bătălie pe viață și pe moarte, premiul pus la bătaie fiind unul dorit de toată lumea.

Foto: facebook.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.