Cine merge la noul sezon Survivor România 2023?

0

Noul sezon Survivor România 2023 a intrat în linie dreaptă. Viitorii concurenți sunt aleși cu mare atenție pentru a putea face față condițiilor grele din Republica Dominicană. Un războinic va fi ales în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. Prezentatorul Daniel Pavel a acordat un interviu celor de la Click.ro unde a mărturisit cum s-a ales cu porecla „domnul Dan”. 

E un supranume, ăsta cu „domnul Dan”, ştii. Culiţă a început să-mi spună aşa. De fapt el repeta modul cum mi se adresa un turc, manager din echipa de filmare, care ştia un pic de română. Îl cheamă Luci. Ei, Luci mi-a spus, prima oară, „domnul Dan” şi Culiţă a repetat. Apoi Jador. Mai interesant e că şi la Viena mi se spunea „Herr Dan”. Uite, asta nu am spus-o niciodată. În momentul ăsta, fac şi mai bine decât ultima dată când ne-am văzut. Pentru că e foarte important să supravieţuim şi să evoluăm. Asta e. Deci, fac de la excelent în sus, a afirmat Daniel Pavel.

Prezentatorul Survivor a povestit că emisiunea a intrat în linie dreaptă și în curând vor fi anunțați concurenții și se va pleca în Republica Dominicană. Cu mic, cu mare!

Aşa e, într-adevăr. E o numărătoare pe care o facem şi noi, echipa. Eu unul mă pregătesc destul de intens în ceea ce priveşte abordarea fizică. Sigur, e foarte solicitant. Dar, mai ales, în ceea ce priveşte situaţia psiho-mentală pe care trebuie să o am acolo. Adică, trebuie să fac faţă unor provocări. Concurenţii vin să câştige un premiu, vin să câştige notorietate, vin să câştige, până la urmă, prestigiu în faţa lor. Deci, pregătirea a început!

Graţie domnului doctor Tata Teo, avem o listă scurtă de necesar medical, care a inclus vaccinuri, în anii trecuţi. Acum, nu cred că mai e nevoie să facem. În principu, sunt părţi pe care noi le-am făcut, în avans. Şi e logic, nu mai avem, acum, nevoie de ele pentru un număr de ani. Dar bagajul propriu-zis îl las, ca şi pe vremea când eram ofiţer de marină, pe ultimele trei zile. Trei zile, ca la geto-daci. O zi bag, ziua următoare încep să scot din lucrurile pe care le-am pus acolo. Am nevoie de un „buffer” de trei zile.

Am nevoie de maximum două valize. Dintre care una, jumătate din valiză, este cu cărţi. Şi, în rest, am nevoie de vestimentaţia care să-mi asigure cele 60 de ediţii. Şi sunt. Chiar dacă sunt pantaloni scurţi sau tricou, a povestit Daniel Pavel pentru sursa citată mai sus.

Foto: playtech.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri