Cine sunt Faimoşii şi Războinicii de la Survivor România Pro TV?

Cine sunt Faimoşii şi Războinicii?

0

Faimoşii și Războinicii. Survivor România este foarte aproape să înceapă un nou sezon, de data aceasta la Pro TV. Postul TV a ales numai concurenți de renume mondial cu care vrea să spargă audiențele în țara noastră.

Cine sunt Faimoşii şi Războinicii de la Survivor România Pro TV?

După o lungă perioadă de așteptare Faimoșii s-au făcut văzuți. Pro TV a anunțat cine sunt concurenții care se vor regăsi în echipa Faimoșilor din noul sezon Survivor România. Așadar, Faimoșii care merg în Republica Dominicană sunt: CRBL, Andreea Tonciu, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu, Elena Chiriac.

Echipa Războinicilor este formată din: Rareș Agrijan, Sara Lupșe, GP Blaze, Guiu Haricleea Maria, Ema Debisa Filip, Claudia Oana, Alexandra Duli, Elena Matei, Mihai Borviz, Liviu Mihalca, Pănescu Relu, Alexandru Delea.

Așadar, atât echipa celebrilor Faimoșii,  cât și cea a Războinicilor sunt complete.

Ce a spus Laura Giurcanu despre participarea la Survivor România?

Faimoşii se îmbogățesc cu o super femeie. Laura Giurcanu este fotomodel de profesie și este una dintre cele mai frumoase femei din România. Laura Giurcanu a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce a câștigat „Next Top Model by Cătălin Botezatu” la vârsta de 14 ani.

Punctul meu forte este că răspund bine în situații de stres, de tensiune. Sunt destul de calmă. N-aș spune punctul slab, dar pot să spun de ce o să-mi fie dor: de muzică. M-am gândit la viața mea și ce o să-mi lipsească cu adevărat, a spus Laura Giurcanu la Pro TV.

Ce a spus Otilia Bilionera despre participarea la Survivor România?

Cântăreața Otilia Bilionera este cunoscută de toată lumea și a ales să facă parte din cel mai tare joc din lume. Faimoşii vor avea cine să le cânte.

Sunt moldoveancă, sunt ambițioasă. Sunt așa, dintr-o bucată, mă adaptez destul de repede la condiții, a spus Otilia Bilionera la Pro TV la emisiunea lui Măruță.

Ce a spus Elena Chiriac despre participarea la Survivor România?

Elena Chiriac este cunoscută publicului larg după ce a ajuns în finala emisiunii „Ferma vedetelor”. Faimoşii vor fi forță.

Sunt mai pregătită ca niciodată. Eu m-am antrenat înainte să știu că voi merge la Survivor. Însă, de când am aflat, mă antrenez și mai în forță. Sunt o luptătoare și cred că am mai demonstrat o dată, a declarat Elena Chiriac la Pro TV.

Ce a spus Cătălin Zmărăndescu despre participarea la Survivor România?

Cătălin Zmărăndescu este cunoscut de toată lumea ca un luptător foarte bun și a fost chiar și bodyguardul lui Gigi Becali. Faimoşii vor avea un lider.

Am un psihic foarte bun și o minte diabolică. Știu că mulți își țin respirația și așteaptă ca eu să clachez, dar să fiți siguri că o să vă sufocați. Punctul meu slab sunt cele două comori ale mele. Sper să fac față acestui mic stres, a declarat Cătălin Zmărăndescu.

Ce a spus Cătălin Zmărăndescu despre participarea la Survivor România?

Radu Itu crează pălării, este model, dar e pasionat și de călătorii, diverse sporturi și motociclete.

Văd că toată lumea e fericită, sunt pregătit. Noi suntem prieteni, acum, dar acolo… vedem ce se va întâmpla, a spus Radu Itu.

Ce a spus Robert Niță despre participarea la Survivor România?

Robert Niță este fost fotbalist în Liga 1 și una dintre cele mai carismatice persoane din showbiz.

Cu ăștia o să stau multe luni. Sunt în lumea mea pe online. Sunt bun și mă vede din ce în ce mai multă lume. Pentru că este la PRO TV, mai am un slogan: Fiți buni azi, fiți buni mâine, că până la urmă vă va vedea cineva. Ăsta e ăla de câștigător, a declarat Robert Niță la Pro TV.

Ce a spus Xonia despre participarea la Survivor România?

Xonia este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România și a ales să meargă la Survivor.

Sunt super excited. Foarte pregătită, abia aștept. Sunt pregătită, nu vezi ce echipă am. E cald, sub obișnuită. Cu echipa asta minunată vom câștiga. Faimoșii sunt cei mai tari. Sunt născută și crecută în Australia, de câțiva ani buni sunt în România, a declarat Xonia la Pro TV.

Ce a spus Emil Rengle despre participarea la Survivor România?

Emil Rengle este cunoscut de o țară întreagă după ce a participat la emisiunea „Românii au talent” și de această dată a ales o nouă provocare – „Survivor”.

Habar nu am ce fac. Îți zic sincer. Mă aștept să fie cea mai tare experiență, a declarat Emil Rengle la emisiunea lui Măruță.

Ce a spus Roxana Ciuhulescu despre participarea la Survivor România?

Femeia cu cele mai lungi picioare din România a ales să meargă la Survivor. Roxana Ciuhulescu revine la Pro TV după mai mulți ani de absență, ea prezentând la acest post emisiunea „Promotor”.

Nu sunt pregătită. Este cea mai mare provocare. Mă sperie distanța de familie, de copii. Nu mă gândesc la sumă și recunosc că nu am plecat în această emisiune cu ideea de a câștiga, a declarat Roxana Ciuhulescu.

Ce a spus CRBL despre participarea la Survivor România?

CRBLeste unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țară, melodiile sale fiind fredonate cu plăcere de foarte mulți oameni.

Sunt foarte pregătit! O să fie foarte frumos! Eu sper să mă distrez foarte mult și să adun cât mai multe amintiri frumoase. Am să mă bucur foarte tare de acest spectacol și acest concurs pentru că recunosc nu-mi place să pierd. Dar și când pierd, știu să pierd, a declarat CRBL.

Ce a spus Andreea Tonciu despre participarea la Survivor România?

Andreea Tonciu a ales să meargă la Survivor România, fiindcă vrea să își depășească limitele și să dovedească cât de puternică este.

Eu sunt o fire foarte puternică. Nimeni nu m-a văzut în ipostaza aceasta și o să aveți mari surprize. Nu mă interesează mâncarea, pentru că vreau să slăbesc. Punctul slab al meu ar fi faptul că voi fi departe de Rebeca, a declarat Andreea Tonciu.

Ce a spus Andreea Tonciu despre participarea la Survivor România?

TJ Miles este vedetă pe rețelele de socializare și acceptați provocarea de a merge la Survivor România.

Nu mi-a spus nimeni că pot să câștig 100.000 de euro. Yes! Amazing! Sunt pregătit. Sunt ready, a declarat TJ Miles.

Faimoșii ! Faimoșii ! Faimoșii ! Urmează Războinicii! Potrivit zvonurilor de pe piață, Survivor România la Pro TV va începe undeva la începutul lunii ianuarie.

Foto: survivor.protv.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri