Într-un moment surprinzător chiar înaintea începerii filmărilor pentru cel de-al 13-lea sezon al emisiunii „Chefi la Cuțite”, cei trei jurați de bază, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, au luat o decizie radicală și au părăsit emisiunea invocând oboseala ca motiv principal.

Fiul lui Romică Țociu, la Chefi la Cuțite

Cu plecarea celor trei chefi prezenți de la începutul show-ului, scenariul pentru noul sezon a devenit o adevărată enigmă pentru fanii emisiunii. Cu toate acestea, un nou nume își face intrarea în lumea culiselor gastronomice a emisiunii – Cătălin Țociu, fiul celebrului actor Romică Țociu.

În vârstă de 26 de ani, Cătălin Țociu și-a făcut debutul televizat alături de tatăl său în „America Express”, iar după o experiență dificilă în competiție, tânărul pasionat de bucătărie a semnat un acord cu Antena 1 pentru un nou proiect de anvergură în televiziune. Anunțul a fost făcut în cadrul podcastului condus de Giulia Anghelescu, unde Cătălin a confirmat participarea sa în noul sezon al „Chefi la Cuțite”.

„Voi apărea la Chefi la Cuțite! Am fost în America Express, cum să nu mă duc și la Chefi la Cuțite? Păi, asta cu chefii e pistol cu apă pentru mine după ce am fost la America Express!

Mi-a plăcut enorm la America Express, doar că trebuie să recunosc că mi-am luat puțină țeapă. Nu e nimic din ce se vede la TV, dar nimic!“, a dezvăluit fiul lui Romică Țociu, în podcastul Badassmom.

Cu o pasiune de mic pentru bucătărie, Cătălin Țociu se remarcă în special în prepararea pizzei. Tatăl său, Romică Țociu, și-a exprimat dorința ca fiul său să devină un concurent de temut pentru Cătălin Scărlătescu și să ajungă chiar în juriul emisiunii.

Cine sunt noi jurați de la Chefi la Cuțite?

Plecarea bruscă a celor trei jurați de bază nu a afectat doar fanii, ci și producătoarea emisiunii, Mina Segall, care s-a confruntat cu nevoia de a găsi înlocuitori potriviți pentru a menține nivelul ridicat al show-ului.

Filmările pentru noul sezon au început deja, dar concurenții nu au avut încă ocazia să îi cunoască pe cei trei noi jurați. Cu toate acestea, informațiile online indică nume precum Ștefan Popescu, Nicolae Tand, Florin Ivan, Iosif Ștefănescu și Orlando Zaharia ca posibili înlocuitori în postura de jurați în sezonul următor al emisiunii „Chefi la Cuțite”. Cu astfel de schimbări în peisaj, se anunță un sezon plin de surprize și provocări gastronomice inedite.

Așadar, cine îi va înlocui pe cei trei foști jurați de la ”Chefi la Cuțite”. Ei bine, ținând cont de faptul că filmările pentru noul sezon au început, prezentatoarea emisiunii i-a întâlnit deja pe noii săi colegi. Cu toate acestea, Irina Fodor nu a dat prea multe detalii în acest sens, au scris cei de la playsport.ro.

”Deocamdată, nu am avut ocazia să luăm contact foarte mult. Curând, probabil că veți afla mai multe noutăți”, a declarat Irina Fodor, potrivit TV Mania.

Foto: libertatea.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.