Ciprian Marica a ajuns subiect de bârfă între fotbaliști, după ce a fost prins de soțul amantei în hotel. Fostul internațional român era într-un hotel cu o femeie, iar bărbatul doamnei i-a prins pe cei doi, exact după ce făcuseră sex.

Surprinzător bărbatul femeii a fost calm, însă i-a filmat live pe Facebook pe cei doi. Marica era complet dezbrăcat, având pe el un singur prosop de la brâu în jos. Amanta în schimb se închisese în cameră să nu fie văzută, fără succes însă.

Imaginile cu escapada pe care acesta a avut-o cu Ana, soția fostului baschetbalist de la Gaz Metan Mediaș, Florin Muntean în vârstă de 32 de ani au făcut senzație pe internet.

Se întâmplă să mai joci în deplasare, Marica a făcut-o. Dacă a făcut-o bine sau nu, nu știm. Poate ne spune doamna care era cu el pe acolo. Înainte se făcea la fel, dar nu era tehnologia așa avansată. Cu un telefon d-ăsta inteligent știe toată lumea ce faci, unde te duci… Mai trebuia să ne dea și raportul: cum e cu GPS-ul ăla, câte intrări, câte ieșiri…

Sunt lucruri în viața oricărei familii, se întâmplă. Am văzut că Marica mai are antecedente, cel puțin vreo două. Să ți-o ferească lumea de Marica! O să rămână fără prieteni Marica sau o să aibă doar prieteni care sunt singuri. Am văzut și comunicatul familiei vizate… doamna vorbește de demnitate? Mai bine o lăsa așa! Cine a dat clipul ăla in presă? Doar nu eu sau voi. Soțul l-o fi arătat unui prieten, unui cunoscut, na că a ajuns în presă.

A iertat-o omul, o iubește, bravo lui. Dar să dai comunicat că vrei să trăiești cu demnitate? Serios? După ce te-a filmat domnul în cameră cu altcineva zici de demnitate? Asta e țara în care trăim. Marica s-a dus și el să traga la poartă la o cunoștință, astea sunt vremurile, ce să facem?”, a declarat Robert Niță, fost fotbalist la Steaua și Rapid, pentru Pro X.

Ciprian Marica este cunoscut în lumea mondenă și nu numai ca un mare Playboy. Acesta are în palmares multe nume celebre care i-au trecut prin pat, de la Gina Pistol, Ilinsca Vandici, Laura Teodoru, Ioana Marcu – actuala lui soție, și mai nou, doamna Ana Muntean.

Conform zvonurile, se pare că Ciprian Marica este decis să o de-a în judecată pe amantă, fiindcă a dat publicității imaginile și i-a prejudiciat imaginea.

https://www.youtube.com/watch?v=gzynnzmv5fw

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.