Săptămânile trec, iar concurenții de la Survivor fac tot mai greu față condițiilor de trai. Atât în echipa Faimoșilor, cât și în cea a Războinicilor apar bisericuțe. Discuțiile sunt tot mai aspre, iar jignirile își fac apariția.

Update

Publicul a decis ca Elena Matei să părăsească competiția. Atitudinea acesteia față de Relu Pănescu a fost taxată de oamenii de acasă. Chiar și la plecare aceasta i-a tras atenția lui Relu Pănescu să fie cuminte.

Am primit multe palme de la viață. Mă consider oricum o supraviețuitoare. Eu mă vedeam pe următorul traseu. Nu-mi vine să cred, jur că nu-mi vine să cred.

Poate nu era locul meu aici. Sunt supărată, pentru că mi-aș fi dorit să rămân, să lupt alături de echipa asta. Am dat tot ce am avut. Implicare. Am făcut tot ce am avut în putință. Se pare că nu a fost suficient, dar pentru mine a fost suficient. Echipa asta e minunată, au fost primele declarații făcute de Elena Matei, cu ochii în lacrimi, după eliminare.

Otilia Bilionera are probleme grave de sănătate și este pe tratament. În zilele următoare starea sa va fi evaluată și ar putea fi eliminată din concurs pe motive medicale.

o noapte înainte coechipieră acesteia Ramona Crăciunescu a leșinat și a fost dusă la spital.

Nu știu ce s-a întâmplat. M-am trezit la spital. Nu-mi aduc aminte nimic, nici drumul, nici ambulanța, a declarat războinica.

Rămâne de văzut dacă aceasta va mai putea continua la Survivor sau va fi trimisă acasă în zilele următoare.

Update

Jocul de comunicare a fost câștigat Războinicii. Din nefericire pentru ei, vor pierde un concurent care va fi eliminat din concurs. Cele mai mari șanse le are Elena Matei, care este intens criticată de public pentru atitudinea sa. Cu toate acestea nimic nu este sigur, iar Doru și Oana stau cu sufletul la gură. Potrivit zvonurilor de pe piață cel care va pleca ar putea fi chiar Doru. După ce Daniel Pavel a anunțat cine părăsește competiția, reacția a fost una total neașteptată.

Surprinzător a fost faptul că Relu Pănescu nu a primit mâncare de la coechipierii săi și a trebuit să mănânce de la CRBL. Ba mai mult, acesta a fost umilit în consiliul de eliminare, nimeni cerându-și scuze pentru situația respectivă.

Pentru Faimoși, tuturor le doresc să ajungă aici unde m-au trimis pe mine. Care e motivul? De ce eu?’, le-a spus CRBL colegilor săi. Și vouă nu vă e rușine să nu îi trimiteți porția de mâncare?! E mâncarea pe care el a câștigat-o. Am așteptat, ne-am tot uitat pe cărarea aia și nimic!, i-a atacat cântărețul și pe Războinici.

E iadul pe Pământ. Nu mi-au dat nici măcar o bucată de cocos prăjit. CRBL a împărțit cu mine și m-a lăsat să mă servesc, nu mi-a dat el! (..) Nu știu dacă vă puteți imagina ce e în sufletul meu acum. M-au încercat niște sentimente când am văzut că Faimoșii i-au trimis lui CRBL mâncare și pelerina lui și eu nu am primit nimic, a spus și Relu Pănescu.


Update

Jocul de eliminare din această seară va fi câștigat de Faimoși, cu scorul de 10 la 7. Pentru eliminare au fost propuși Elena Matei, Oana și Doru.

Cearta își face apariția în echipa Războinicilor, mai ales după ce concurenții nu i-au trimis nimic de mâncare lui Relu Pănescu pe insula exilului. De cealaltă parte, CRBL a declarat război tuturor coechipierilor, pe care a mărturisit că nu îi mai suportă.

Nu se poate așa ceva, nu mi-au dat nimic de mâncare, nici măcar o gură de cocos, a declarat Relu.

Update

Natalia a fost desemnata din tabăra Faimoşilor sa spună cine merge pe insula exilului și l-a spus pe CRBL. De cealaltă parte Ștefania l-a desemnat pe Relu. Aceștia nu vor avea mâncare.

Astfel de momente vor mai fi. Din punctul meu de vedere le-ai făcut un mega avantaj Războinicilor, a declarat CRBL.

Nu voi fi supărat. Nu va fi ușor, a declarat Relu Pănescu.

Update

Jocul de recompensă din această săptămână este câștigat de echipa Faimoșilor. Cu toate acestea, conflictele se țin scai de concurenți, iar lucrurile par a nu mai avea limite. Drept urmare, coechipierii vor vota în consecință și vor trimite pe insula exilului pe CRBL și Relu Pănescu.

Cei doi vor trebui să arate că sunt supraviețuitori adevărați și se pot întreține singuri. Viața în această locație este mult mai grea, iar concurenții trebuie să își procure singuri hrana.

Update

Lovitură de teatru! Formatul Survivor se schimbă. Producătorii show-lui au decis ca fiecare echipă să voteze câte un coechipier care să fie trimis pe insula exilului. Decizia i-a luat prin surprindere pe concurenți care au rămas șocați. Cele mai mari șanse să ajungă pe insula exilului le au Emil Rengle la Faimoși și Alexandra Dulii la Războinici. Rămâne de văzut dacă lucrurile se vor adeveri, fiindcă cei doi concurenți sunt criticați puternic în echipele lor.

La Războinici, Alexandra Duli nu îi mai suporta pe Alex Delea și Ionuț Popa, pe care îi acuză că nu o respectă. De partea cealaltă, la Faimoşi, Emil Rengle este în război cu toată lumea, iar CRBL caută alianțe pentru a nu mai fi votat. Cu alte cuvinte, fiecare este pentru el.

Radu Itu a părăsit Survivor

Publicul a decis a Radu Itu să plece acasă. Faimosul va părăsi Republica Dominicană accidentat. Din păcate el nu mai jucat de ceva vreme, însă la final a avut un discurs foarte frumos. Cătălin Zmărăndescu și CRBL sunt foarte fericiți, cei doi având mai multe conflicte cu Radu.

Încerc să fiu puternic, dar câteodată și oamenii puternici plâng. Îmi dau pălăria jos, vă respect pe toți. Am plâns aici cât n-am plâns în 30 de ani. Nu credeam vreodată că o să trăiesc ceea ce am trăit în Survivor: cu foame, cu ploi, cu gânduri, cu nopți nedormite. Se pare că despre asta este Survivor.

Trebuie să fii puternic psihic și fizic, iar cu mine nu a ținut fizicul. În primele două săptămâni am început să clachez, apoi au vorbit colegii cu mine și m-au încurajat. Am plâns zile întregi, mă gândeam acasă, mă gândeam la oamenii care nu au ce mânca și care nu au un acoperiș deasupra capului.

Mă gândeam că eu și ceilalți colegi suntem foarte iubiți de Dumnezeu pentru că acasă avem tot. Am venit aici să le arătăm oamenilor cât de puternici suntem și că trebuie să mergem la război. Războiul pentru mine s-a încheiat aici. Spun doar atât: cel mai bun să câștige și nu lăsați ca foamea să câștige. Mă înclin!, a declarat Radu Itu după ce a fost eliminat.

Foto: protv.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.