Ce mănâncă cu adevărat concurenții la Survivor?

0

Viața la Survivor nu este una ușoară. De-a lungul timpului, foarte mulți concurenți au abandonat întrecerea din cauza condițiilor grele de trai și a lipsei mâncării. Ba mai mult, săptămâna aceasta, conform regulamentului încă un concurent va fi eliminat de la Faimoși.

CRBL, Radu Itu sau Otilia Bilionera, unul dintre ei va pleca acasă. Toată lumea speră să plece Radu Itu, fiindcă este accidentat, însă sunt șanse mari să fie chiar CRBL cel care părăsește Republica Dominicană.

Foarte multe persoane au ales să plece din Republica Dominicană, după ce au observat că Survivor este mult mai greu decât pare la televizor. Toți concurenții au mărturisit, la întoarcerea în țară, că nu se așteptau ca condițiile de viață să fie atât de dificile.

Aceștia primesc în fiecare zi orez și suplimentează cu nuca de cocos. Cei care ajung pe insula exilului se pare că nu vor primi nici aceste suplimente. Ei vor trebui să își procure singuri hrana.

A fost cea mai grea experiență pe care am avut-o până la acest moment în viața mea. Tot ceea ce ați văzut și vedeți pe TV este real, iar asta este incredibil. De la lipsa hranei la dormitul pe insulă, de la jocurile dificile la momentele când aveam discuții interminabile între noi, le-am trăit pe toate.

Și am rămas aceeași Andreea care nu a tăcut când a avut ceva de spus sau care a știut să spună atunci când nu a mai putut.

Am slăbit deoarece nu am avut mai nimic de mâncare, știți că nu a fost o perioadă ușoară pentru Faimoși. Dar mai departe de kilogramele în minus, experiența asta m-a învățat foarte multe despre mine, a mărturisit Andreea Tonciu, pentru Click.

Competiția Survivor este una dintre cele mai dificile întreceri din lume, unde concurenții trebuie să stea într-o baracă improvizată în aer liber și cu foarte puțină mâncare. Drept urmare, în doar câteva zile persoanele atât de la Faimoși, cât și de la Războinici încep să slăbească vizibil.

Ce concurente noi vin la Survivor, la Pro TV?

Potrivit zvonurilor de pe piață, la Survivor vor veni concurente două fete, deocamdată, în echipa Faimoșilor. Ștefania Stănilă are 24 de ani și este campioană la gimnastică artistică. Aceasta se poate lăuda cu nenumărate concursuri câștigate în țară, dar și în străinătate. Concurenta este foarte frumoasă și sigur va face ravagii printre băieți.Acestea sunt noile fete care vin la Faimoși

Alături de aceasta va veni și o jucătoare de polo, care a mai participat și la reality-show-ul „Splash, Vedete la apă” de la Antena 1. Numele ei este Chelsea Gandrabura și ocupă postul de inter stânga la CS Dinamo București.

Foto: playtech.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri