CRBL a fost unul dintre cei mai buni concurenți de la Survivor. CRBL a părăsit țara acum câțiva ani pentru Spania și, după terminarea show-lui de la Pro TV, a decis împreună cu familia lui să revină în România.

Azi noapte am făcut consiliu de familie și am luat o decizie. Vreau să revin pe plaiurile mioritice din septembrie. Vreau să fac muzică, să continui ce am început, mai am proiecte.(…) S-ar putea într-un an-doi, să ne întoarcem.  Elena are si ea proiectele ei, îi este foarte dor de țară. Alessia are deja 12 ani, nu mă mai pot fâțâi de colo colo, își face și ea prieteni, vorba aia. Vrea să cânte, să facă un proiect k-pop si trebuie să o ajut. Acum cântă coreană.

Am făcut deja demersurile să o mutăm la școală în România, se intoarce la vechea ei școală. Căutam și chirie, mă duc să văd de apartament, e problema mare de tot. Avem multe de făcut. O să zică toți că nu ți-a mers acolo. Nu e adevărat. Elenei îi e dor de țară, sunt mai multe. Acum căutăm apartament de închiriat.

Îmi trebuie vreo 4 tone de lucruri să mut. Studio-ul audio, studio-ul video, toată aparatura, hainele, am 100 de perechi de adidasi, cred ca fac o licitatie cu ei.Am o pereche care costă 17 mii de Euro. Am dat 400 de euro pe ei acum mulți ani și văd că le-a crescut valoarea. Dacă îmi dă cineva 10 mii, eu sunt mulțumit. Am 600 de kendame pe care le păstrez în Dubai. Am biciclete, motocicleta, caiac. Mașinile le vindem, nu aducem în țară, costă prea mult și nu sunt din peisajul ăsta, a declarat CRBL în emisiunea „La Măruță”.

catalin zmarandescu

Cătălin Zmărăndescu a mărturisit pe cine a vrut să bată

De cealaltă parte, colegul lui din Republica Dominicană, Cătălin Zmărăndescu, ce concurent nu a suportat de la Survivor și pe cine a vrut să bată în viață și s-a abținut.

„Spune-ne numele unei femei cunoscute din România cu care ți-ai dori să ai o aventură dacă ai ști că nu ar afla nimeni?”
– Delia Matache, a spus el.

– Nu știu de ce, dar cred că nu o să mai asculți Delia în mașină, când ești cu soția, a glumit Cătălin Măruță.

„Care crezi că este cel mai slab sportiv dintre următorii: Moroșanu, Benny și Iftimoaie?”

– Cel mai slab dintre ei este Moroșanu.

„Spune numele unei concurente de la Survivor cu care ți-ar fi plăcut să dormi în același sac de dormit”?

-Roxana Ciuhulescu.

Fostul concurent de la Survivor a mărturisit că Emil Rengle, Gigi Becali și TJ Miles sunt acei trei oameni care l-au enervat atât de tare, încât ar fi vrut să-i bată.

Foto: protv.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.