Vești bune pentru telespectatorii pasionați de emisiuni pline de aventură. Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” urmează să înceapă în curând. Potrivit zvonurilor de pe piață, au fost alese vedete pe sprânceană. Show-ul va începe în septembrie și se anunță a fi unul senzațional.

Pro TV va difuza un nou show de excepție, potrivit zvonurilor în luna iulie. Emisiunea “Sunt celebru, scoate-mă de aici” va reveni pe micul ecran după o pauză de 7 ani și va fi prezentat de Cabral cu încă cineva surpriză. Multă vreme s-a crezut că este vorba de Vladimir Drăghia, însă ultimele informații spun că este vorba despre Adela Popescu.

Reality-show-ul va reveni la Pro TV după 7 ani de pauză. Prima ediție a fost difuzată în 2015 și a fost prezentată de Cabral și Mihai Bobonete. Printre vedetele care au participat atunci la emisiune s-au numărat Ruby, Dorian Popa, Vladimir Drăghia, Gina Pistol, Elena Lasconi și Mihai Trăistariu, iar câștigătorul emisiunii a fost Cătălin Moroșanu.

Suntem foarte fericiţi să vedem „Sunt celebru. Scoate-mă de aici!” revenind în România la 7 ani după ce am produs şi difuzat primul sezon, în 2015. Multe s-au schimbat de atunci, dar acesta rămâne unul dintre cele mai mari şi mai puternice formate de reality-adventure din lume şi faptul că se va număra printre momentele importante ale grilelor noastre din 2022 este o dovadă a angajamentului PRO TV de a aduce audienţei noastre divertisment de cea mai înaltă calitate, a declarat Antonii Mangov, director de programe la PRO TV, citat de Click.ro.

Vor participa 12 vedete, față de 13 câte au fost prezente în anul 2015. Castingurile au avut loc deja, iar de principiu producătorii s-au înțeles la bani cu fiecare persoană publică în parte. Deși, inițial, s-a zvonit că Theo Rose și Alexandra Ungureanu ar fi semnat deja pentru a merge în Republica Dominicană, unde este filmat show-ul, ultimele noutăți infirmă acest lucru.

Theo Rose ar fi fost de acord să facă parte din juriul Vocea României, astfel că noile vedete contactate au fost Lidia Buble și Ioana Filimon.

Cele 6 fete care se vor înfrunta oficial pentru marele premiu al show-ului sunt: Lidia Buble, Mara Bănică, Anisia Gafton, Tania Popa, Rux și Opulența și Bia Khalifa. Cei 6 băieți care le dau replica sunt Cristian Mitrea, Paul Diaconescu, Cornel Palade, Răzvan Botezatu, Giani Kiriță și Alex Bogdan, conform Fanatik.ro.

Filmările au început deja și a apărut și primul conflict între Bia Khalifa și Giani Kiriță. Se pare că Bia s-a dezbrăcat complet de față cu toată lumea, iar Giani i-a atras atenția că este un gest deplasat.

Prima emisiune va fi pe 4 septembrie. Show-ul va fi difuzat trei zile pe săptămână: duminică, luni și marți.

Foto: Wikipedia.org

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.