Elena Chiriac a fost finalistă în competiția Survivor. Aceasta a pierdut marele premiu de 100.000 de euro în fața lui Alex Delea. Cu toate acestea cei doi au rămas bun prieteni după încheierea show-lui.

Din păcate, nu același lucru s-a întâmplat și în emisiunea „Ferma vedetelor”, unde finaliști au fost Elena Chiriac și Augustin Viziru. Cei doi se vorbiseră și se înțeleseseră să împartă marele premiu, însă Vizirul nu a respectat înțelegerea.

Din păcate, legătura s-a rupt. Diferențele din viața de acasă ne-au împărțit drumurile, el are probabil alte priorități. Am crezut că mă va susține la Survivor sau că mă va felicita pentru parcursul meu. A ales să nu o facă, nu știu exact de ce. Poate că el vede lucrurile altfel decât mine în situația asta. Simt că am pierdut un prieten. E dureros când așteptările tale nu se îndeplinesc. Și, deși cunosc teoria că nu este bine să ai așteptări, câteodată mai clachez și eu, a spus Elena Chiriac pentru viva.ro.

elena chiriac

Elena Chiriac a prins gustul televiziunii

Elena a mărturisit că este dependentă de adrenalină și a prins gustul emisiunilor de televiziune. Potrivit zvonurilor de pe piață, aceasta este aproape de o nouă aventură în „America Express”.

Sunt șanse mari să mă mai întâlniți într-un reality show. Nu mă satur niciodată, sunt tânără și dependentă de adrenalină. Nu mă las până nu iau o dată locul 1, poate că a treia oară e cu noroc. Nu-mi place să-mi dezvălui dorințele până nu se îndeplinesc. Când va fi un proiect mare, veți afla când se va anunța oficial, până atunci sunt activă zilnic pe rețelele de socializare, a declarat ea pentru sursa citată.

Elena Chiriac a profitat de timpul liber a plecat la munte unde a profitat de vremea bună și a făcut un traseu prin munți, o plimbare cu barca și a vizitat Bâlea Lac. Ea a menționat că Transfăgărășanul este destinația sa preferată din România.

Foto: Instagram

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.