Cristi Borcea, figura emblematică a fotbalului românesc, și-a exprimat opinia fermă cu privire la actualul conducător al ”câinilor”, Eugen Voicu, evidențiind neajunsurile pe care le consideră în prezent în gestionarea clubului.

Fostul patron al echipei Dinamo, care a deținut frâiele clubului între anii 1995 și 2012, a făcut declarații incendiare la adresa lui Voicu, susținând că acesta nu este omul potrivit să conducă destinul formației din Ștefan cel Mare. Borcea a subliniat că Voicu nu posedă suficientă putere financiară pentru a asigura succesul echipei, mai ales în contextul în care clubul este cunoscut pentru pretențiile sale ridicate și pentru nevoia constantă de investiții semnificative.

„La echipă nu e important să rămâi și să te bați pentru retrogradare, important este să ataci cupele europene, campionatul, Cupa. (n.r. când se va întâmpla asta?) Dacă rămâne Voicu, nu cred. Uitați-vă acum, este o radiografie mult mai amplă și mai concretă. Eu când am plecat de la echipă, în 2011, erau șase milioane și ceva și tot timpul ne băteam la campionat și Cupă.

Să dea Dumnezeu să rămână în Liga 1 (n.r. SuperLiga), asta ne dorim toți dinamoviștii, dar eu zic că nu-l prind pe Voicu două paltoane.

Cum a spus el, nu este de talia lui Dinamo. Și ca exprimare, ca fizic, mentalitate financiară”, a declarat Borcea, potrivit sport.ro.

Cristi Borcea revine la echipă în locul lui Voicu?

Critica lui Borcea vine într-un moment sensibil pentru Dinamo București, echipa aflându-se într-o poziție delicată în clasamentul SuperLigii. Cu doar 16 puncte și pe locul 15 în play-out-ul competiției, „Câinii Roșii” se confruntă cu amenințarea retrogradării directe.

Red&White Management, compania condusă de Eugen Voicu, a preluat controlul majoritar al clubului în timpul sezonului precedent, când echipa evolua în Liga a 2-a. Cu toate acestea, criticile lui Borcea aduc în discuție capacitatea lui Voicu de a gestiona eficient resursele financiare și de a asigura un viitor promițător pentru echipă.

Deși Voicu nu a răspuns încă acuzațiilor lui Borcea, este evident că aceste declarații vor stârni dezbateri aprinse în rândul suporterilor și pasionaților de fotbal din România, iar viitorul clubului se află acum sub semnul întrebării.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.