Risto Radunovic, fundașul stânga al echipei FCSB, se află în centrul atenției din cauza deciziei sale de a refuza o ofertă tentantă de prelungire a contractului făcută de Gigi Becali, patronul clubului. Cu contractul său actual expirând în luna decembrie a acestui an, Radunovic a ales să rămână ferm în poziția sa și să își exprime dorința de a căuta oportunități noi în viitorul său fotbalistic.

Informațiile obținute de la sursele digilive.ro arată că Gigi Becali a încercat să îl convingă pe Radunovic să rămână la echipă prin intermediul unei oferte salariale generoase de 20.000 de euro lunar. Cu toate acestea, muntenegreanul a adoptat o poziție fermă și a decis să nu accepte oferta, exprimându-și dorința de a termina actualul sezon cu FCSB și de a-și găsi apoi oportunități noi.

“Risto Radunovic a primit oferta de prelungire de la FCSB. i s-a făcut oferta de 20.000 de euro pe lună, în condiţiile în care el câştigă 11.000 de euro. Până în acest moment, fotbalistul nu a fost de acord.

A cerut şi o sumă de bani, o primă la semnătură pentru că rămâne liber de contract. Gigi Becali n-ar fi de acord cu această variantă.

Dar informaţia sigură este că Radunovic a refuzat 20.000 de euro pe lună pentru a continua şi din vara anului 2024. Este o informaţie caldă dinspre FCSB. El intră în iunie în ultimele 6 luni de contract.

Eu cred că va pleca din vară dacă nu va mai continua dacă nu va avea contractul prelungit. S-a simţit nedreptăţit că toţi aveau contracte foarte mari, iar el avea 11.000 de euro, el fiind cel mai bun fundaş stânga din campionat”, a dezvăluit Cristi Coste, potrivit fanatik.ro.

Risto Radunovic a refuzat oferta lui Gigi Becali

În urma victoriei echipei sale împotriva lui Sepsi cu scorul de 1-0, Radunovic a acordat un interviu în care a clarificat poziția sa, afirmând că își dorește să câștige campionatul alături de echipa sa actuală, dar că intenționează să plece la sfârșitul sezonului.

„Sincer, eu îmi doresc să câștigăm campionatul și să plec. Încă nu am vorbit cu nimeni despre contract, vreau să termin campionatul și să caut o soluție să plec”, a declarat Radunovic.

Declarațiile sale au generat o reacție din partea conducerii echipei. Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, a dezvăluit că clubul va face tot posibilul pentru a-și păstra fundașul stânga în lot, chiar dacă acesta are în plan să plece. În absența unei oferte suficient de atractive din partea altor cluburi, Radunovic este încurajat să ia în considerare posibilitatea de a accepta oferta de prelungire a contractului cu FCSB.

„Declarația lui Radunovic a fost scoasă cumva din context. El a spus clar că și-ar dori, să ia titlul, iar după să găsească o soluție să plece, dacă are o ofertă bună.

Dacă are ofertă bună, bineînțeles că va pleca. Dacă nu, eu cred cu convingere că vom face o propunere pentru prelungirea contractului, care nu se termină în vară, ci în iarnă.

Eu l-aș ține. Discuția asta am demarat-o de foarte multe ori cu Gigi. La un moment dat chiar am avut o discuție cu Risto, dar poate a uitat. El a cerut o mărire a contractului aflat în derulare și Gigi nu a fost de acord”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Situația contractului lui Radunovic rămâne astfel incertă, iar decizia finală va fi luată în următoarele luni, în funcție de evoluția sa personală și de ofertele pe care le va primi din partea altor echipe. Pentru moment, toți ochii sunt ațintiți asupra acestui talentat fotbalist, care trebuie să decidă care va fi următorul pas în cariera sa.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.