Cristiano Bergodi. Echipa Rapid a oferit un spectacol impresionant în etapa a 28-a din SuperLiga României, învingând UTA Arad cu un categoric 4-1. Golurile pentru trupa din Giulești au fost marcate de Albion Rrahmani (dublă), Robert Bădescu și Borisav Burmaz, în timp ce pentru ”Bătrâna Doamnă” a reușit să deschidă scorul Claudiu Micovschi.

La finalul partidei, antrenorul Cristiano Bergodi s-a declarat mulțumit de rezultatul final și a evidențiat evoluția pozitivă a elevilor săi, subliniind totodată spectacolul oferit pe teren. Desfășurând un joc ofensiv și solid, Rapid a demonstrat determinare și calitate în această confruntare crucială.

„Trei puncte importante, asta trebuia să facem cu o echipă bună. Prima repriză a fost foarte bună, iar în a doua am riscat. Prin golul pe care l-au luat în minutul 43 i-am băgat în joc. Ne-a fost un pic teamă și pierdeam puțin mingea. După s-au reglat lucrurile, am băgat și cei doi atacanți și a fost foarte bine. Sunt mulțumit, un rezultat important.

Eu le-am cerut jucătorilor să înceapă bine, lucru pe care la Iași nu l-au făcut. Prima repriză am jucat bine. Ei (n.r. UTA) au avut mai multă încredere la începutul primei reprize, dar a fost bine după intrarea celorlalți jucători. Golul trei a fost meritat, iar al patrulea a fost execuția frumoasă a lui Burmaz.

Era roșie sau neagră cartea cu Bădescu. Nu se știe ce se întâmpla cu copilul. Nu vreau să fiu arogant, dar faptul că a jucat bine, a dat și gol, sigur nu va uita acest debut. Va crește, e un copil bun, un tânăr pe care l-am luat în ianuarie cu noi în cantonament și am decis să îl ținem cu noi la prima echipă. Mă bucur pentru el că a dat gol, a avut noroc cu acea deviere.

(n.r. cum îl simțiți pe Hasani) Nu este frustrat, a avut o șansă, dar eu sunt mulțumit de el.

(n.r. despre Albu și Borza) De mâine revin la echipă, am hotărât așa. Au stat afară la acest meci, au luat amendă și am zis că nu sunt interlopi și au intrat din nou în lot. Sunt doi jucători care au greșit și gata, nu mai discutăm. Și-au învățat lecția, unul dintre ei a spus că i-a fost rușine de echipă și de mine. Încă o dată spun că și-au învățat lecția. Un copil de 18 ani, dar și Albu și-a cerut iertare”, a spus Cristiano Bergodi la finalul partidei.

Alexandru Albu și Andrei Borza vor reveni la echipă

În ciuda succesului înregistrat, Bergodi a recunoscut că la începutul primei reprize echipa sa a resimțit o anumită teamă, ceea ce a condus la pierderi de minge. Cu toate acestea, antrenorul italian a apreciat capacitatea echipei de a depăși această perioadă mai dificilă și de a reveni în forță în restul partidei.

O altă veste bună pentru suporteri este anunțul făcut de Cristiano Bergodi cu privire la revenirea lui Alexandru Albu și Andrei Borza în lotul primei echipe. Cei doi jucători, care au fost excluși și amendați anterior, sunt pregătiți să revină în acțiune, aducând astfel o contribuție semnificativă la forța de joc a echipei.

Cu această victorie impresionantă, Rapid își consolidează poziția în clasamentul SuperLigii României și oferă suporterilor motive de optimism pentru restul sezonului. Performanța solidă și anunțul privind revenirea unor jucători cheie arată că echipa este pe drumul corect pentru a atinge obiectivele stabilite pentru acest sezon.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.