Ivaylo Petev a anunțat că Universitatea Craiova se îndreaptă cu determinare către un duel crucial în SuperLigă, unde va întâlni Petrolul într-un meci programat pentru joi, 29 februarie, în etapa a 28-a a competiției. Întâlnirea va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1, începând cu ora 18:30, și va fi disponibilă și pentru abonații RCS-RDS pe site-ul digisport.ro și în aplicația Digi Sport.

Oltenii, aflați pe locul patru în clasament cu 42 de puncte acumulate, au avut un start de an 2024 slab, bifând două victorii în cele șase meciuri disputate până în prezent. Antrenorul Ivaylo Petev pare să pregătească terenul pentru un meci dificil, anunțând că va face schimbări în strategia echipei sale pentru a aborda cu succes confruntarea cu Petrolul.

”Ne așteaptă un meci greu. Petrolul joacă foarte bine acasă. Cel mai important lucru este să ne recuperăm, dar suntem obișnuiți.

Cel mai important lucru este să arătăm mai convingători de la meci la meci. În fiecare partidă trebuie să ne îmbunătățim. Este logic că vor fi schimbări.

Noi avem un mic dezavantaj față de Petrolul. Referitor la pregătirea fizică, nu am niciun dubiu. Trebuie să dăm totul și să câștigăm cele trei puncte”, a declarat Ivaylo Petev în timpul conferinței de presă.

Ivaylo Petev nu poate să mai facă niciun pas greșit

Într-un mesaj transmis jucătorilor săi înainte de partida decisivă, Petev a subliniat importanța concentrării și a determinării în teren. Cu obiectivul de a consolida poziția echipei în clasament, antrenorul Universități Craiova a făcut apel la determinarea și unitatea jucătorilor pentru a obține un rezultat pozitiv în duelul de la Ploiești.

Ivaylo Petev a menționat, de asemenea, că Petrolul va beneficia de un mic avantaj datorită programului mai lejer al acesteia. „Găzarii” au evoluat pe data de 24 februarie, în timp ce oltenii au fost în acțiune pe 26 februarie. Cu toate acestea, Petev se arată încrezător că echipa sa va face față provocării și va demonstra o performanță solidă în ciuda acestui dezavantaj.

Așadar, privirile pasionaților de fotbal se îndreaptă către acest duel intrigant, iar suporterii Universității Craiova așteaptă cu încredere și entuziasm un rezultat pozitiv pentru echipa lor în această etapă crucială a SuperLigii României.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.