Maria Chițu a fost una dintre cele mai bune fete de la Survivor România 2021. Fosta razboinică a fost apreciată și iubită de publicul de acasă pentru modul cum se descurca pe trasee. După ce show-ul s-a terminat, Maria s-a apropiat foarte mult de Andrei Dascălu, lucru care a dus la despărțirea acestuia de Roxana Ghiță.

Cei doi au negat tot timpul că între ei ar fi ceva, ci au recunoscut că sunt foarte buni prieteni. Maria a continuat să țină legătura cu foștii săi coechipieri și a fost implicată alături de Andrei Dascălu, Marius Crăciun și Musty într-un proiect marca Radio Impuls la Marea Neagră.

Eu și Andrei nu suntem împreună! Știu că ne potrivim fizic, mi-ați spus mulți asta, dar nu ne potrivim ca și personalitate. Este nevoie de mai mult de două perechi de ochi frumoși ca o relație să meargă, a spus Maria Chițu pe contul ei de Instagram.

Cu ce se ocupă Maria Chițu după terminarea Survivor?

Frumoasa blondă vrea să se mute în București și să meargă în cluburi și să practice ceea ce îi place cel mai mult: să danseze. Trebuie specificat că, Maria Chițu vorbește perfect limba engleză, mama ei fiind profesoară de limba engleză.

Aceasta nu s-a sfiit să posteze pe Instagram un anunț despre mama ei care oferă lecții de engleză la copii și adulți în București. De altfel, Maria a fost foarte apreciată în Republica Dominicană pentru modul cum a dialogat cu omologii greci.

Cum au fost conflictele în Republica Dominicană?

În platoul emisiunii Teo Show, Maria Chițu a fost alături de Albert Oprea. Frumoasa blondă a vorbit despre cum a fost în Republica Dominicană și conflictul cu băieții.

Despre faptul că i-am făcut eu lași pe băieți, au fost multe momente în care eu m-am simțit dezamăgită de ei pentru că am ținut foarte mult mai ales la Marius și de Andrei. Pe Albert nu-l știam. Când am ajuns în competiție, Albert era cel încolțit și mi s-a părut nedrept că se spunea despre el că nu ar trebui să meargă mai departe în competiție. O echipă ar trebui să se susțină, o echipă ar trebui să-l ambiționeze. Eu nu am vrut să fac compromisuri în echipa mea, pur și simplu am reacționat pe principiile mele și am ales să fiu alături de el și să-l suțin pentru că nu făcea nimic rău, nu se comporta urât, pur și simplu nu mai reușea să aducă puncte și ușor ușor, mi-am dat seama că e ceva psihic la el și cu timpul a reușit să aducă din nou puncte. După cum am spus, cu Andrei și Marius, i-am îndrăgit și încă îmi sunt dragi, iar în momentul în care am văzut la ei că aveau anumite păreri și nu și le-au exprimat ca să nu se pună rău cu restul echipei, m-am supărat pentru că a fost dovadă de lașitate și mi-aș fi dorit de la ei ca atunci când aveau o părere să intervină și să spună, a explicat Maria la Teo Show.

Totodată, frumoasa blondă a ținut să precizeze care este relația ei cu Andrei Dascălu.

Eu și Andrei nu suntem împreună! Știu că ne potrivim fizic, mi-ați spus mulți asta, dar nu ne potrivim ca și personalitate. Este nevoie de mai mult de două perechi de ochi frumoși ca o relație să meargă, a spus Maria Chițu, pe contul ei de Instagram.

Foto: Instagram.com

Comentarii Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.