Marius Crăciun și Andrei Dascălu, critici dure aduse Elenei Marin

0

Marius Crăciun și Andrei Dascălu au. fost invitați la emisiunea „Ștafeta mixt” unde au adus critici dure Elenei Marin, despre care au spus că a fost o persoană falsă, care dramatiza mult pentru a atrage atenția publicului.

Noi am devenit dușmanii Elenei, nu ne mai privea la fel. Ea tot timpul ne-a spus că îi place de noi pentru că suntem educați, iar la următoarea discuție ne-a spus că nu avem coloană vertebrală, că se vede caracterul nostru.

I-am spus că dramatizează foarte mult, erau niște chestii pe care le ducea la extrem și încerca să îi denigreze pe ceilalți, a mărturisit Marius Crăciun.

Andrei Dascălu a mărturisit că Elena Marin s-a schimbat mult după cearta cu faimoșii și a că sunat și pe războinici.

Când s-au certat băieții rău cu Elena și s-au făcut bisericuțe, poate atunci s-a gândit că trebuie sa meargă pe calea asta. Ea nu a mai fost jignită. În Consiliu îmi era milă de ea.

De la unificare, când am început să îi cunosc pe băieți, am văzut că se victimiza în continuare și în camp noi stăteam cu băieții și nu îi făcea nimeni nimic.

În Consiliu începea să reproșeze, să spună că este jignită, dar nu îi făcea nimeni nimic. Elena chiar se victimiza, a declarat și Andrei.

Ultimele zvonuri susțin că Marius Crăciun și Irisha formează un cuplu. Atât faimoasa cât și războinicul au mărturisit că se plac unul pe celălalt.

Irisha mi-a spus că îi place de mine că bărbat, că arăt bine, că îi place cum vorbesc. Mi-a spus în fața. Eram la finală și au fost glume. Ea mi-a spus că mă susține, că și familia ei mă susține și își dorește să ajung cât mai departe sau chiar să câștig. Am rămas șocat, pentru că în competiție nu am avut atât de multe subiecte și mi-a plăcut că mi-a spus că mă susține. Atunci am început să vorbim mai mult și Moroșanu a făcut o glumă „zi că îți place de el direct” și ea a spus „da, îmi place de el că bărbat, arată bine, e frumos, a declarat Marius Crăciun, potrivit fanatik.ro.

Elena Marin a fost una dintre cele mai controversate concurente de la Survivor. Certurile cu Zannidache au împărțit în două fanii reality show-ului de la Kanal D.

Imediat după ce camerele de filmat s-au oprit, Zanni a început să cânte și să danseze de bucurie. La un moment dat a început să fredoneze melodia “știu că te oftici”, pe care i-a dedicat-o Elenei Marin. Toată lumea a început să râdă la auzului cântecului.

După ce a ajuns acasă, Elena Marin a povestit cum a fost în Republica Dominicană.

Elena Marin: A fost greu. Am regrete că nu am ajuns in finală. Îl felicit pe Zanni.

Foto: wowbiz.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri