Raluca Dumitru este foarte activă pe rețelele de socializare și ține sesiuni live unde răspunde întrebărilor venite de la fanii emisiunii „Survivor România”, care vor să mai afle ce s-a mai întâmplat în Republica Dominicană. La una dintre întrebări aceasta a mărturisit când crede că va începe următorul sezon al show-ului.

Raluca Dumitru a anunțat când va începe noul sezon Survivor România

Vedeta nu s-a sfiit să spună când crede ea că va începe noul sezon Survivor România.

Cred că o să înceapă la fel, tot în ianuarie, cum a început și sezonul 2 pentru că a ținut până în iulie și nu are cum să înceapă mai devreme, a explicat Raluca.

Referitor la viitorii concurenți, fosta faimoasă a recunoscut că ar vrea să îl vadă în Republica Dominicană pe prietenul ei Răzvan Botezatu. Vedeta a mărturisit, totodată, că ar reveni oricând în show.

Pe Răzvan Botezatu aș vrea să-l văd la Survivor pentru că el este antisport. El nu preferă să-l duci la sala de sport, el preferă să-l duci la sala de mese și nu știu cum o sa reziste el acolo și fără mâncare și să alerge pe traseu.

M-aș întoarce la Survivor nu doar o zi, ci mai mult de o zi pentru că mi-a plăcut foarte mult, a fost o experiență pe care cu siguranță nu o voi uita, mi-am înfruntat foarte multe frici, am învățat să întot, nu-mi mai este frică de apă adâncă, a spus Raluca Dumitru.

img 3

Raluca Dumitru vrea să devină mamă

Vedeta a mărturisit oamenilor din mediul online că, în viitorul apropiat, vrea să devină mamă.

Aș vrea și eu să am un copil. Cred că majoritatea femeilor își doresc să aibă un copil sau mai mulți, 99% din femei. Mai sunt și 1% din femei care nu își doresc un copil, dar da, și eu îmi doresc, a mai dezvăluit Raluca Dumitru pe rețelele de socializare.

Foto: playtech.ro și antenastars.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.