Mama Luizei Melencu, Monica, a trecut mai mult sau mai puțin peste dispariția fiicei sale. Gheorghe Dincă este principalul suspect în uciderea Luizei și își așteaptă sentința în închisoare. Magistrații judecă dosarul și în perioada următoare vor veni cu o decizie finală.

După mai bine de 2 ani de la dispariția Luizei Melencu, familia acesteia nu știe nimic despre ea, dacă mai trăiește sau este moartă. Între timp, viața merge mai departe, iar în familia Melencu au avut loc mai multe evenimente importante.

Tatăl Luizei Melencu, Claudiu, a aflat că Luiza nu a fost fata lui biologică, după analize ADN întreprinse de procurori în cadrul anchetei. Cu toate acestea, el a susținut în continuare că Luiza a fost și va rămâne fata lui.

Am aflat după 20 de ani că fetița mea nu e fetița mea. Eu nu am nici o îndoială. Pe acest copil l-am crescut eu.

Soția mea a stat lângă mine, am văzut cum i-a crescut burtica. Eu pot să fac alte ADN-uri, să vedem ce iese, spunea tatăl Luizei Melencu.

Luiza Melencu

Din păcate, între timp, tatăl Luizei Melencu, Claudiu, a decedat, iar lumea spune că s-a stins de durere. Durerea și tragedia au venit la flux continuu. Apropiații familie spun că presiunea și drama prin care au trecut, plus ceea ce aflase Claudiu Melencu, i-a determinat pe cei doi să divorțeze.

Chiar și așa, mama Luizei Melencu și-a continuat viața, iar după 6 luni de la decesul fostului soț s-a recăsătorit. Despre noul bărbat din viața Monicăi localnicii spun că este un om bun, văduv, cu trei fiice, și cu o situație financiară bună.

Mama Luizei s-a măritat. Acum două săptămâni a avut cununia civilă. Ea și tatăl nepoatei mele s-au despărțit, el avea probleme mari cu alcoolul. Tatăl Luizei a murit, iar Monica s-a căsătorit cu un alt bărbat, căruia i-a murit nevasta.

Este văduv și are trei fiice, dar toate sunt la casele lor. Are o situație bună, are sere, este un bărbat pe picioarele lui. Locuiesc împreună într-o comună de lângă Caracal, au declarat pentru Impact.ro apropiați ai mamei Luizei.

Cazul de la Caracal este judecat, iar în acest sens au fost audiați mai mulți martori, urmând ca în perioada următoare să fie decisă soarta lui Gheorghe Dincă.

Foto: evz.ro și playtech.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.