După atâtea tensiuni și certuri în Republica Dominicană a venit Cupidon. Se pare că ar fi o poveste de amor între Maria Chițu și un concurent de la Survivor. În spatele camerelor de filmat lucrurile ar fi cu totul altfel și dragostea și-ar fi făcut apariția. Un lucru este cert, Maria este o tânără foarte frumoasă.

În spatele camerelor de filmat există o altfel de relație iar după jocul mixt cu grecii Maria i-ar fi intrat la inimă unui concurent elen. Potrivit zvonurilor din presă, după oprirea camerelor de filmat lucrurile s-au încins. Presa din Grecia a scris imediat despre Maria, despre care a susținut că a fost aproape de o relație cu Albert Oprea.

maria chitu si un grec la survivor romania 1024x576 1

La Survivor România există, de asemenea, un cuplu asemănător cu cel format de Sakis și Marialena. Albert Oprea, om de afaceri de 24 de ani și Maria Chițu, o studentă de 20 de ani, au devenit extrem de apropiați, atât de apropiați încât acum dorm împreună iar săruturile și îmbrățișările dintre ei au ajuns să nu-i mai deranjeze pe colegii lor de echipă, mai ales că aceștia au ajuns să-și manifestele sentimentele nu doar în pădure ci chiar în baracă, a scris publicația elenă tvfreaks.gr despre cei doi concurenți români.

În ceea ce priveşte competiția Survivor din România, grecii au observat că accidentările faimoșilor și războinicilor sunt serioase, iar pe traseu nu se menajează nimeni.

La Survivor România, accidentările sunt extrem de serioase, mai ales că toți concurenții dau totul pentru a câștiga jocurile, iar victoria este singurul lor obiectiv. Jucătorii care au intrat la Survivor au fost în număr de 42(!). În prezent, aceștia au rămas 8! (în urmă cu două săptămâni, n.r.). Frecventele accidentări au forțat producția să aducă jucători noi care au dat totul pentru victorie, un lucru pe care-l veți descoperi în ediția de duminică, au mai scris jurnaliștii din Grecia.

maria chitu crop 1625144201

Show-ul Survivor România 2021 este transmis de Kanal D, de joi până duminică, de la ora 20:00. Marea finală va avea loc pe 10 iulie.

Foto: libertatea.ro, radioimpuls.ro și fanatik.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.