Albert Oprea a fost eliminat de la Survivor România

0

Update 04.07 Albert Oprea a fost eliminat de la Survivor România. Acesta a părăsit competiția cu o săptămână înainte de marea finală. Albert a primit cele mai puține voturi. Marius Crăciun și Elena Marin au rămas în concurs.

Am venit aici cu gândul de a câștiga și a ajunge în finală. Regretele pe care vi le-am spus sunt și singurele, pentru că știam că se ajunge la momentul ăsta să părăsesc competiția și nu-mi doream deloc. Aș fi vrut să-mi îndeplinesc visul de a fi în finală și să mă țin de promisiunea pe care i-am făcut-o tatălui meu. Asta mă doare cel mai rău, plus că au fost atâția oameni care m-au votat. Vreau să-mi cer scuze, am dat tot ce am putut. Nu am avut nicio secunda gândul de a renunța. Dacă v-am dezamăgit, credeți-mă că nu am avut intenția asta. Până în momentul ăsta, rămăsesem veteranul echipei.

Îi predau ștafeta lui Andrei. L-am considerat cel mai bun din echipa noastră. Plec cu multe aminitiri frumoase și o ultimă amintire pe care mi-a oferit-o Zanni. A fost foarte frumos gestul pe care l-a făcut pentru mine, a mărturisit Albert.

Imediat după ce a părăsit competiția Albert a publicat un mesaj pe contul său de socializare: „Vă mulțumim din suflet pentru susținere necondiționată de pe tot parcursul competiției Survivor România 2021!” În ceea ce îi privește pe concurenții rămași în show, Albert a avut numai cuvinte frumoase.

Vreau să-i mulțumesc publicului, că m-a votat când nimeni nu mă mai voia. Le mulțumesc tuturor și în special câtorva persoane care m-au susținut. E vorba de Lucian Barbu, Alin Sălăjean, fratele meu pe care l-am iubit cel mai mult în competiția asta, Marilena, Roxana Ghiță, Deea, acești tigri din stânga și dreapta mea. Maria, îi mulțumesc și ei, a fost o persoană importantă aici pentru mine. Îi mulțumesc lui Zanni încă o dată și i-am promis că mă voi revanșa. Elena, am spus-o mereu că tu meriți să ajungi în finală, ești femeie, ai îndurat foarte multe, te felicit, să-ți dea Dumnezeu sănătate. Zanni, cel mai frumos nebun din competiția asta, ai o inteligență incredibilă la vârsta ta (…), a spus Albert Oprea.


Update 04.07 Cel de-al treilea joc pentru imunitate a fost câştigat de Maria. Drept urmare aceasta l-a propus pe Albert pentru eliminare. Astă seară Marius Crăciun, Elena Marin și Albert vor vedea cine va pleca acasă.

Asta e viața, asta e Survivor. Mă las pe mâna publicului, dacă el decide că aventura trebuie să se termine pentru mine, bine, dacă nu, merg mai departe și vedem ce va fi, este reacția lui Albert Oprea.

În jocul de astăzi lucrurile se agravează pentru Elena Marin care suferă o accidentare serioasă. Din păcate pentru ea, doctorul a observat că piciorul ei are probleme grave și sunt șanse mari să părăsească competiția pe motive medicale. Totodată, aceasta poate fi eliminată în consiliul de eliminare în fața lui Marius Crăciun și a lui Albert.


Update 03.07 Cel de-al doilea joc de imunitate a fost câștigat surprinzător de către Elena Marin. Drept urmare aceasta l-a votat pe Marius Crăciun să plece acasă, în consiliul de eliminare.

Alianțe, conflicte, lupta pentru supraviețuire, nominalizări și jocuri de culise, după jocurile din competiție în care se decide cine sunt câștigătorii.

Pentru Elena, eu sunt dușmanul numărul 1, a marturisit Zanni.

Elena: Mai știi ce a zis Moroșanu, Irisha?

Zanni: Măi, Eleno, ce treabă are cu ce vorbeam noi acum?

Elena: Hai, Zannidache! știu că mă înjuri în fiecare zi.

Zanni: Cine te înjură, femeie?

Situația este complicată pentru Albert, Maria, Andrei, Marius Crăciun, Elena Marin și Zanni, fiindcă toți pot pleca acasă duminică seara.


Update 02.07 Au început jocurile individuale la Survivor România. După prima zi Marius Crăciun este marele câștigător. Acesta l-a învins în finală pe Andrei, prietenul său cel mai bun. Prezentatorul Daniel Pavel a anunțat cum vor decurge lucrurile de acum înainte.

In fiecare zi veti juca jocuri individuale, la capatul carora vom afla un nume castigator. In consiliu, acest castigator va face o nominalizare dintre ceilalti cinci supravietuitori ramasi in competitie. Astfel, la finalul saptamanii, vom avea un numar de trei nominalizati spre eliminare, asa cum spuneam de jocurile individuale, a spus Daniel Pavel.

După ce a câștigat prima zi de probe individuale, Marius Crăciun a nominalizat-o pe Elena Marin pentru a pleca acasă.

Știam și mă așteptam. Era clar că Marius mă va nominaliza pe mine. Încerc să iau asumat această nominalizare. Este important ce demonstrăm, vreau să am încredere în mine, să aștept următoarele zile să văd ce jocuri vom avea. Noi trebuie să demonstrăm și publicul decide. Nu mai spun că îmi doresc să rămân în competiție, pentru că mi se reproșează că cer milă. Sper să pot demonstra mai multe. Ca sentiment pe care îl am este emoția că sunt nominalizată și pot pleca acasă. Maria știe cel mai bine prin ce trec, dar voi încerca să transpun teama în trasee și să fie constructivă, a spusElena Marin.

În cea de-a doua zi de probe individuale de la Survivor lucrurile se complică și mai mult. Maria Chițu și Elena Marin simt că nu pot face fața băieților și încearcă noi strategii.

Marius Craciun: „Nivelul lor, al fetelor, este sub mediu, in schimb la nostru este undeva, aici, la avansat.”

Zanni: „Noi suntem foarte bune, insa diferenta dintre noi si baieti sunt acele secunde…Sunt amuzante, mai frate…”

Andrei Dascalu: „Maria, daca a jucat cu cele mai slabe fete, normal ca vezi o diferenta si incerci sa te…”

Maria Chitu: „Eu spun ca nu e chiar asa, este meritul nostru ca am ajuns pana aici…”

Elena Marin: „Eu imi doresc sa intru cu fiecare pe teren sa le aduc acea frustrare de care ei vorbesc.”

Au mai ramas 9 zile de foc in care Maria Chitu, Albert Oprea, Elena Marin, Marius Craciun si Zanni isi vor testa limitele si fiecare va lupta sa prinda un loc in Marea Finala. Cei sase vor sa plece acasa cu premiul in valoare de 250 000 de lei.

Survivor România se apropie de final cu pași repezi. Competiția a ajuns la proba pe individuale, iar în show au mai rămas Zanni, Elena, Albert, Maria, Marius și Andrei. Fetele au un nou conflict cu băieții. Aceștia susțin că cele două se victimizează și falsează pentru a rămâne în concurs.

Zanni despre Maria: Mai devreme in Consiliul vociferai si pangeai in avans. De ce plangeai, sa ceri mila, sa ceri voturi, de asta plangeai. Tu plangi mereu dinainte.

Marius Craciun despre Elena Marin: Nu imi place deloc personalitatea Elenei Marin, se vede ca falseaza, ca dramatizeaza.

Andrei Dascalu despre Maria Chitu: I-a zapacit creierii, nu stiu ce i-a facut. Fata asta nu mai merita respect din partea mea.

În ceea ce privește noua etapă a show-lui, concurenții sunt convinși că vor arăta tot ce au ei mai bun pe trasee. Probele vor fi dificile și le vor testa capacitățile fizice și psihice. Bineinteles ca traseele sunt cu totul altele si mult mai dificile ca dovada ca multi dintre concurenti deja s-au poticnit pe unele dintre culoare.

Zanni: Mă consider destul de bun pe traseu, voi reuși să dau totul pe traseu așa cum am făcut până acum. O să sparg, o să rup, să-i bat pe toți.

Elena Marin: Îmi era frică, dar sunt bucuroasă ca am reușit și că vin individualele. Acum fiecare va fi pe cont propriu și va trage pentru el. Va trebui să ne luptăm între noi, cot la cot, să demonstrăm că suntem buni sportivi, că vom face față frustrărilor noastre. Sunt curioasă de traseu și sunt nerăbdătoare să aflu în ce constau aceste individuale și să-mi câștig locul în finală.

Albert Oprea: Am visat la acest moment de când am intrat în competiție. Trebuie să dau tot ce am mai bun din mine.

Show-ul Survivor România 2021 este transmis de Kanal D, de joi până duminică, de la ora 20:00.

Foto: kanald.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri