Irisha se află, de mai bine de o lună, la Miami, în Statele Unite ale Americii, în concediu. Din păcate, ea nu se poate bucura foarte mult timpul liber, fiindcă a suferit o criză de rinichi. Acesta a mărturisit că viața dură de la Survivor România 2021, din Republica Dominicană și-a pus amprenta pe sănătatea ei.

Sunt supărată pentru că am făcut o criză la rinichi și nu mă simt deloc bine. Experiența Survivor și-a pus amprenta, a scris Irisha pe Instagram cu câteva zile în urmă.

irishaofficial 1357642831625662660952571426753666902817294n

De ce boală suferă Irisha?

În aceeași postare Irisha a povestit că suferă de o boală care este specifică oamenilor înalți.

E boala oamenilor înalți și slabi (…) sunt rinichii un pic lăsați și am slăbit vreo 5 kilograme. Astea sunt sechelele, trebuie să le suport, n-am ce să fac. M-au ajuns acum din urmă, din păcate nu mă simt prea bine, a completat Irisha.

Relația cu Marius Crăciun

Marius Crăciun a ținut să precizeze că în Republica Dominicană a fost susținut de Irisha, în finală, care a și declarat că îi place de el.

Irisha mi-a spus că îi place de mine ca bărbat, că arat bine, că îi place cum vorbesc.

Mi-a spus în fața. Eram la finală și au fost glume. Ea mi-a spus că mă susține, că și familia ei mă susține și își dorește să ajung cât mai departe sau chiar să câștig. Am rămas șocat, pentru ca în competiție nu am avut atât de multe subiecte și mi-a plăcut că mi-a spus că mă susține.

Atunci am început să vorbim mai mult și Moroșanu a făcut o glumă „zi că îți place de el direct” și ea a spus „da, imi place de el ca bărbat, arată bine, e frumos.”

Drumurile noastre merg în altă parte.

Nu suntem împreună. Rezonăm foarte bine, ne apreciem, ne respectăm. Am vrut să clarificăm ce este între noi și pentru a nu induce oamenii în eroare, a declarat fostul războinic.

Irisha a povestit și ea într-un live pe Instagram cum stau lucrurile. Totodată, aceasta nu s-a sfiit să spună că Marius este un bărbat frumos.

În primul rând, vă mulțumim pentru toate mesajele frumoase și intențiile frumoase. Mulți și-ar dori ca noi să fim împreună, dar nu suntem împreună. Știu că v-ați dorit, avem o chimie energetică, o chimie la alt nivel. Ne înțelegem foarte bine, dar nu suntem împreună. Fetelor, săriți pe el! E liber!, a spus Irisha.

Foto: kanald.ro și kfetele.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.